Heuréka a Android poradí vhodný vánoční dárek

S aplikací Dárky od Herueka.cz přispěje k výběru správného vánočního překvapení i váš telefon – tedy pokud jej pohání operační systém Android.

Princip je jednoduchý – po spuštění si z rozbalovací lišty vyberete kategorii dárku (respektive pro koho má dárek být), a další postup nechám na oficiální popis v aplikaci. V něm stojí, abyste zatřepali telefonem a u toho pronesli kouzelnou formuli Heureka! Nákupní duch Vánoc vám pak napoví, co cílové osobě pořídit.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Na výběr je opravdu velký počet kategorií, namátkově vyberu ty nejzajímavější: je zde speciální sekce pro babičky, sestřenice, šéfové, psy, kočky, erotické předměty i cenové hladiny (do 500, do 1000, do 3000, 3000 a více) a další. Po prvotním zatřepání už nemusíte vzbuzovat pozornost okolí (přinejmenším to vypadá hloupě), ale můžete již použít tlačítko další tip. Jakmile se vám něco bude líbit, a věřte, že se občas i zasmějete (třeba nevím, jestli bych babičce pořídil předmět s názvem Dřevěná "kadící" pokladnička kůň), můžete webový odkaz nasdílet přes zprávy, e-mail nebo Facebook.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Pokud jste dokohce hned našli to pravé, můžete se kliknutím dostat přímo do obchodu a danou věc zakoupit. Aplikaci najdete ke stažení na Marketu nebo naskenujte Qr kód umístěný níže, k jejímu chodu je potřeba stálé internetové připojení, protože stahuje aktuální nabídky z webu darky.heureka.cz. A nezapomeňte, teď je ideální čas k nakupování, jestli se chcete vyhnout předvánočnímu shonu.

qr.png

Diskuze (3) Další článek: Týden mobilně 53: co skrývá černé pouzdro?

Témata článku: , , , , , Heuréka, Dar, Speciální sekce, Pór, Vánoční dárek, Oficiální popis, #Android, Předvánoční shon,