Hodinky s čistým Wear OS 3 se blíží. Toto jsou nové screenshoty systému, které pocházejí přímo od Googlu

  • Google v květnu zřejmě skutečně ukáže nové hodinky Pixel Watch
  • Na Google Play totiž zveřejnil screeny chystaného systému
  • Čistý Wear OS 3 se bude lišit od Samsungu i od prostředí z emulátoru

Google si na květnovou vývojářskou konferenci I/O zřejmě schovává představení chytrých hodinek Pixel Watch. Jak jinak si totiž vysvětlit, že se v aplikaci Wear OS by Google, která slouží k párování Wear OS 2 hodinek s Androidem, objevily screenshoty, které vypadají jinak než známé podoby hodinkového systému. Kopie displeje se liší, jak od nadstavby Samsungu, tak od strojového vzhledu systému v emulátoru.

Hned na prvním screenshotu jde vidět obrazovka s Google Assistantem, který by měl konečně dorazit i do hodinek. Připomeňme, že ve stávající podobě systému hlasový asistent Googlu zatím nefunguje, byť jej Samsung pro hodinky, dle svých slov, již připravuje. Na druhém screenshotu vidíme přepis hlasového příkazu, který byl akceptován hlasovým asistentem.

Klepněte pro větší obrázek
Google ukázal screenshoty, které zřejmě pocházejí z připravovaných hodinek Pixel Watch. Součástí čistého systému Wear OS 3 bude i Google Assistant

Obrazovka s ušlými kroky slouží také jako ukazatel naplnění denního cíle. Protože na screenshotech vidíme barvu typickou pro Fitbit, je pravděpodobné, že tato aplikaci v chystaných Wear OS 3 hodinkách nahradí dosud používaný modul Google Fit. Dále se můžete podívat na náhled příchozí textovky, přímo na hodinkách uvidíte datum, odesílatele i poslední část konverzace. Došlo i k nepatrnému přepracování upomínky z kalendáře.

Na loňském I/O se ukázal systém Wear OS 3, letos snad přibydou hodinky:

Podívat se můžete i na to, jak bude vypadat rozhraní hudebního přehrávače, aplikace Zprávy a platebního systému Google Pay. A to, nejen na Pixel Watch, ale také na hodinkách, které budou na Wear OS 3 updatovány. Které modely konkrétně se aktualizace dočkají, je zatím ve hvězdách, spekuluje se o vybraných top hodinkách značek Fossil, Skagen a Mobvoi. Přesné plány zřejmě Google odhalí až v květnu.

Váš názor Další článek: Co udělat, než prodáte svůj starý telefon. Na tyto kroky byste neměli zapomenout

Témata článku: Google, , , , , , , , , , , , , , , , Skagen, Systém, Screenshot,