Honor hledá další testery. Tentokrát na vyzkoušení fitness hodinek Watch ES

Honor v uplynulých dnech začal na našem trhu prodávat dvojici chytrých hodinek Honor Watch GS Pro a Honor Watch ES (více o hodinkách zde). Outdoorový model už si mohli zájemci vyzkoušet, nyní firma shání fanoušky pro otestování menšího a levnějšího fitness modelu Watch ES.

Program startuje dnes, nejpozději je potřeba přihlášku odeslat do 22. října 2020. Registrovat se můžete vyplněním formuláře na stránkách Honoru. Vybráno bude celkem 20 testerů, kteří si budou moci bezplatně hodinky vyzkoušet a po ukončení testování získají slevový voucher na jejich nákup v hodnotě 500 Kč. Nejaktivnější testeři mohou navíc jako dárek získat zcela bezdrátová sluchátka Honor Magic Earbuds (recenze zde).

Lifestylové hodinky Honor Watch ES s obdélníkovým, lehce zakřiveným 1,64palcovým AMOLED displejem slouží jako módní doplněk spojený s některými fitness a zdravotními funkcemi. K dispozici je snímač srdečního tepu a senzor okysličení krve. Na jedno nabití mají vydržet až 10 dní.

Obsahují 12 animovaných simulací tréninkových kurzů a 44 animovaných pohybových cvičení, které přesně demonstrují, jak správně cvičení provádět. Hodinky dokážou automaticky detekovat až 6 režimů cvičení. Neobsahují ovšem vestavěnou GPS, takže k monitorování pohybových aktivit v terénu je využijete pouze se smartphonem.

Diskuze (2) Další článek: Facebook Messenger dostane nový kabát. Chce být dynamičtější a zábavnější

Témata článku: Honor, , , , , , , , HiHonor, Honor Watch ES, Tester, Honor Magic Earbuds, F +, Cvičení, Vyzkoušení, Fitness +, Fitness, Watch GS, Bezdrátová sluchátka, FIT,