Honor Magic5 Lite přijde jako přejmenovaný Honor X9a. Jeho podobu odhalily reklamní vizuály

Honor se v nejbližších týdnech chystá na uvedení několika nových smartphonů. Předně si na veletrhu MWC 2023 v Barceloně odbudou globální premiéru nové vlajkové modely řady Magic5, dostane se ale také na minimálně jedno nové zařízení střední třídy. K němu už Honor pomalu chystá propagační kampaň a začíná právě dnes, na Valentýna.

Klepněte pro větší obrázek
Honor propaguje model Magic5 Lite ve valentýnské billboardové kampani

Výrobce se pochlubil vizuály, které zobrazují nový model Honor Magic5 Lite. Jde o valentýnskou kampaň s průzkumem o zamilovanosti v souvislosti s mobilními telefony. Podle tohoto průzkumu, který pro Honor realizovala agentura OnePoll, například více než třetina Čechů zažívá pocit stresu, pokud jejich polovička neodpoví na odeslanou zprávu do hodiny.

Střední třída s orientací na styl

Mnohem zajímavější je ale na kampani samotný telefon. Ukazuje se, že Honor použije podobnou „fintu“ jako loni a pod názvem Honor Magic5 Lite zde uvede model, který už je na jiných trzích známý jako Honor X9a. Chce tím dát najevo větší blízkost novinky k vlajkové řadě Magic5, s níž ale parametrově ve skutečnosti nebude mít mnoho společného. Magic5 Lite bude model střední třídy s odhadovanou cenovkou do 10 tisíc korun, řada Magic5 a její model Pro se může pohybovat cenově klidně i na trojnásobku.

Klepněte pro větší obrázek
Honor X9a existuje ve třech barvách. Přejmenovaný Honor Magic5 Lite dorazí podle valentýnských vizuálů nejspíš jen v zelené a černé

Výbava modelu Honor X9a, potažmo tedy i „přejmenovaného“ Magic5 Lite zahrnuje zakřivený 6,7palcový Full HD+ OLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz a vestavěnou optickou čtečkou, procesor Snapdragon 695 5G, 6 GB + 128 GB paměti, trojnásobný zadní fotoaparát 64 + 5 + 2 Mpx, baterii s kapacitou 5100 mAh s rychlým kabelovým dobíjením 40 W, USB-C konektor a podporu NFC i 5G. Zařízení běží na Androidu 12 s nadstavbou Magic UI 6.1 a podporuje služby i aplikace Googlu.

Produktové video modelu Honor Magic5 Lite:

Váš názor Další článek: Carl Pei z Nothingu otestoval OnePlus 11. Telefon podle něj vypadá prémiově, ale ztratil vlastní identitu

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , Vizuál, Evropa, Lite, Model, Třída, Valentýn, Magi, Model Honor,