Honor View 20: podívejte se na ukázkové fotografie ze 48Mpx fotoaparátu

Samsung včera představil první smartphone s průstřelem v displeji pro selfie kamerku, Galaxy A8s. Ještě pár hodin předtím však Honor v Hong Kongu ukázal vybraným novinářům připravovaný Honor View 20. Ten má sice spatřit světlo světa až v lednu v Paříži, ovšem výrobce s předstihem poodhalil alespoň základní informace a navrch přidal snímky ze 48Mpx fotoaparátu.

Honor novinářům ukázal předprodukční vzorky, u kterých ještě nebyl finalizován design. Na přední straně bude použit tzv. Full-View Display 3.0, který dostane 4,5mm výřez pro selfie kamerku. Na zádech bude připraven 48Mpx snímač s podporou umělé inteligence a HDR. Xiaomi tedy se svým 48Mpx fotomobilem nebude osamoceno. Výkon smartphonu dodá high-end čipset Kirin 980.

Novinka bude na zadní straně používat 1/2" CMOS snímač IMX586 od Sony, jehož jednotlivé pixely mají velikost 0.8 µm. Snímač používá Beyerovu masku s maticí 2 × 2, která má sdružením čtyř přilehlých pixelů dopomoci ke kvalitnějším fotografiím za horšího osvětlení při současné redukci maximálního rozlišení na 12 Mpx. Honor natolik důvěřuje jedinému snímači, že jej na zádech žádný další nedoplní. A fotografické výsledky budou zřejmě dost zajímavé, Honor již pro média zveřejnil několik ukázkových fotografií, na které se můžete podívat v naší galerii. 

Teaser k představení Honoru View 20:

Zdroj GSMarena

Diskuze (9) Další článek: Nositelnému příslušenství se daří. Ve třetím čtvrtletí segment ovládlo Xiaomi

Témata článku: Honor, , , , , , , , , , , , , , F +, Full View, Hon, Špatné osvětlení, Kamerka, Paříž, Kongo, Honor View, Základní informace, Kvalitní fotografie, Přední strana,