Honor založil novou designovou řadu. Patří do ní bezdrátová sluchátka s výdrží 6 hodin

Honor je sám o sobě dceřinou značkou mateřského koncernu Huawei. To mu ale nebrání, aby si nezaložil ještě vlastní „podznačku“. Na dnešní tiskové konferenci oznámil čínský výrobce elektroniky založení nové produktové řady Honor Choice. Ta má zahrnovat chytrou elektroniku pro osobní potřebu i pro domácnost. Soustředí se hlavně na design a kvalitní zpracování.

Prvním zástupcem nové podznačky jsou zcela bezdrátová sluchátka Honor Choice True Wireless Earbuds. Mnoho informací o nich výrobce zatím nesdělil – víme pouze, že se designově velmi podobají Apple AirPods Pro, ale na rozdíl od nich neobsahují aktivní potlačení hluku.

Sluchátka s koncovkami ve tvaru špuntů obsahují 7mm měniče, duální mikrofon pro odstranění hluku při telefonování a ovládací dotykové senzory. Na jedno nabití vydrží hrát až 6 hodin, poté se dobíjejí v pouzdře, které opakovaně přidá energii na celkových 24 hodin poslechu. Cenu ani dostupnost sluchátek Honor nespecifikoval, zařadí se ale pravděpodobně pod již prodávaný model Honor Magic Earbuds.

Diskuze (3) Další článek: Honor 9A je druhý model značky bez služeb Googlu. Zato má velkou baterii a zajímavou cenovku

Témata článku: Honor, , , , , , , , DESI, Bezdrátová, Honor Magic Earbuds, Koncovka, Hluk, Žal, Elektronika, Designová řada,