Honor zlevnil své chytré outdoorové hodinky Watch GS Pro více než o třetinu

Honor nedávno uvedl na trh nový model chytrého náramku Honor Band 6 (více zde). Svoje starší produkty ze segmentu nositelného příslušenství průběžně zlevňuje. Nyní se slevy dočkaly outdoorové hodinky v nabídce čínské značky – Honor Watch GS Pro. Sleva u vybraných barev dosahuje až 2 500 Kč, akce platí do 31. května 2021.

Cena hodinek posledního půl roku „skáče“ od původní ceníkové ceny 6 490 Kč až po současných 3 990 Kč u modré a bílé barvy, případně 4 990 Kč u zřejmě nejoblíbenější černé varianty. Během uplynulých březnových slev se podle portálu Hlídač shopů dostala cenovka na 4 490 Kč, aktuální sleva přes 35 % je tak dosud u těchto hodinek nejvyšší.

Jak vypadají hodinky Honor Watch GS Pro naživo:

Hodinky Honor Watch GS Pro jsou outdoorové chytré hodinky s robustním tělem a velkou baterií. Maximální uváděná výdrž je až 25 dní na jedno nabití. K tomu jsou hodinky voděodolné a splňují dalších 14 různých armádních testů odolnosti. Dokážou snímat srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi a monitorovat více než 100 tréninkových režimů včetně plavání a lyžařských sportů.

Diskuze (2) Další článek: Qualcomm chystá Snapdragon 888+. Jako první jej zřejmě dostane Honor 50 Pro+

Témata článku: Honor, , , , , , , , Vice, Chytré, Watch GS, Pro +, Sleva, Barva, Náramek,