Huawei láká na Novu 4. Video potvrzuje existenci „průstřelu“ pro selfie kameru

Huawei na svém účtu sociální sítě Weibo v průběhu víkendu vystavilo zatím největší teaser k připravovanému smartphonu Nova 4. Čínský výrobce se snaží vydolovat maximum z nového designu, jemuž vévodí „průstřel“ v displeji pro selfie kamerku. Huawei však s obdobným displejem mezi smartphony nebude první, již dnes má totiž Samsung představit Galaxy A8s. Oficiální oznámení Huawei Nova 4 je v plánu až za týden.

Zadní strana nového smartphonu bude hodně podobná modelu P20 Pro. Připraven tedy bude hned trojitý fotoaparát, ovšem bez brandingu Leica. Na přední straně se očekává 6,4" LCD displej s rozlišením 2 880 × 1 440 pix krytý odolným sklem Gorilla Glass. Co se týká hardwaru, telefon by měl být poháněn Kirinem 710 se 6GB operační pamětí. Možná se dočkáme i baterie s větší kapacitou, podle prvních živých fotek se totiž nebude jednat o žádné ultratenké zařízení.

Teaser k připravovanému Huawei Nova 4:

Diskuze (5) Další článek: Samsung Galaxy S10 Lite: duální foťák, čtečka na boku a rovný displej k tomu

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , , Zadní strana, Průstřel, Velká kapacita, Oficiální oznámení, Připravovaný smartphone, Displej, Přední strana, Existence, Prus, Sociální síť, Odolné sklo, Pro +, Nový design, Nový smartphone