Huawei MediaPad: 7" Android 3.2 již brzy v prodeji

Huawei již brzy uvede na trh 7" tablet s nejnovější verzí Androidu Honeycomb. Zaujme dvoujádrovým procesorem Qualcomm 1,2 GHz a cenou.

Společnost Huawei už se definitivně zabydluje v českých luzích a hájích a za pár týdnů se dostane do nejvyšší ligy. Oficiálně uvede na trh nový tablet Huawei MediaPad s Androidem 3.2, který je vybaven 7" displejem (technologie IPS) s rozlišením 1 280 × 800.

Huawei MediaPad se vymyká flotile tabletů vybavených čipem nVidia Tegra 2 a místo toho ve svých útrobách ukrývá ARM platformu Qualcomm Snapdragon s dvoujádrovým procesorem na frekvenci 1,2 GHz. Obvyklá výbava zahrnuje WiFi, přední a zadní kameru (1,3/5 MPix), GPS, akcelerometr, slot na microSD karty, HDMI výstup na větší displej nebo možnost 3G. Baterie by měla udržet tablet v provozu až šest hodin. Tělo tabletu je hliníkové, hmotnost je pouze 390 g a tloušťka pak sympatických 10,5 mm.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Cena tabletu Huawei MediaPad se bude pohybovat kolem 8 000 Kč pro variantu bez 3G modulu a s 8GB interní pamětí. Ta by se na trh měla dostat v průběhu podzimu. Varianty s 3G a 16GB pamětí přibudou později. Konkrétnější informace budou známy v příštích týdnech.

Diskuze (30) Další článek: Platby mobilem mají zelenou, Google spustil svou peněženku

Témata článku: Huawei, , , Huawei Mediapad, Huawei Mediapad 8GB 3G, #Huawei, Prodej, Med, Brzy, Obvyklá výbava, #Android, Pro +,