Huawei P30 Pro vylepší fotoaparát a přijde ve dvou nových barvách

Huawei na veletrhu IFA 2019 v Berlíně představil kromě prvního mobilního čipsetu s integrovaným 5G modemem Kirin 990 také dvě nové barvy již prodávaného smartphonu Huawei P30 Pro. Nově se stále ještě aktuální vlajkový model zbarví do měkkých odstínů modré a růžové.

Dvě nově oznámené varianty Mystic Blue a Misty Lavender jsou charakteristické dvěma druhy textury zadního krytu. Zatímco vrchní zhruba třetina je hladká a lesklá a odráží okolí, větší spodní část má podobu matného mléčného skla, které úspěšně maskuje otisky prstů.

Klepněte pro větší obrázek

Výrobce uvádí, že k novému designu ho inspirovala příroda. Konkrétně Mystic Blue má připomínat oblohu odrážející se v moři, provedení Misty Lavender se zase podobá pláži při západu slunce. Speciálního designu Huawei dosáhlo pomocí broušení matného povrchu.

Zároveň s novými barevnými variantami přijde do smartphonů P30 Pro aktualizace operačního systému na Android 10 a na něj navázanou nadstavbu EMUI 10. V rámci update dojde také k softwarovému vylepšení fotoaparátu, který dostane nový režim „super night selfie“. Algoritmus portrétového snímání rozjasní a zkrášlí obličej při fotografování v noci. Veškeré softwarové aktualizace dostanou i stávající barevné varianty P30 Pro.

Diskuze (4) Další článek: Na veletrhu IFA byl vidět i Honor. Představil AI aplikaci pro zrakově postižené

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Huawei P30 Pro, Huawei Kirin, F +, Západ slunce, Mystic Blue, Pro +, Aktualizace, Berlín, Barevná varianta, Barva, Varianta, Nová barva,