Huawei připravuje aktualizaci pro P20 Pro, která vylepší nahrávání zpomaleného videa

Huawei P20 Pro disponuje v rámci trojitého fotoaparátu Leica také funkcí nahrávání zpomaleného videa snímkovací frekvencí 960 fps. Na rozdíl od nejvyšších modelů Sony Xperia a Samsungů rodiny Galaxy S9, které jsou touto funkcí také vybaveny, neuměl dosud Huawei nechat uživatele spustit přímo zpomalené nahrávání – krátký šestisekundový úsek se nahrál napevno uprostřed jinak normální rychlostí běžícího 12sekundového šotu.

Připravovanou funkci ukázal na Instagramu redaktor portálu Mobiflip.de:

Výrobce v nové aktualizaci softwaru B131 (nyní má v Česku P20 Pro verzi B128) připravuje změnu v ultrazpomaleném záběru, kdy se slow-motion pasáž spustí automaticky v okamžiku, kdy fotoaparát vyhodnotí, že se ve snímané oblasti „něco děje“. Ani tak nebude tedy zaručeno úplně stoprocentní načasování, ale určitě to bude lépe použitelné než v současném stavu. Na novinku upozornil portál Android Authority.

Mobilmaniakální preview Huawei P20 Pro:

Diskuze (1) Další článek: Dohoda! Samsung a Apple ukončili 7 let trvající smartphonovou válku

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , Huawei P20 Pro, Normální rychlost, #zoom, Současný stav, Huawei P, Nejvyšší model, Pro +, Android Authority, Snímkovací frekvence, #Huawei, Česká republika, URL, Zpomalené video, Nice, Zpomalené nahrávání, Připravovaná funkce,