Huawei prodlužuje záruku a bezplatně dopraví porouchaný mobil do servisu

Huawei se v době koronavirové krize připojuje k solidárním nabídkám a svým zákazníkům nově nabízí prodlouženou záruku a dopravu do servisu zdarma. Akce se týká všech zařízení, která Huawei na českém trhu prodává, tzn. smartphonů, tabletů, notebooků, chytrých hodinek, routerů i modemů. Jedinou podmínkou je platná záruka.

Prodloužení záruky o čtvrt roku může přijít vhod těm, kterým se porouchalo zařízení, ale nechtějí v současné době řešit jeho servis. Pokud máte produkt Huawei, jehož záruka by uplynula někdy mezi 15. březnem a 14. červnem 2020, automaticky se konec záruky prodlužuje na 15. června 2020.

Také záruční servis je v této době komfortnější. Huawei zajistí bezplatné vyzvednutí kurýrem u vás doma a dopravu do servisního střediska. Po diagnostice a opravě bude zařízení opět zdarma doručeno přímo k vám domů. O službu doručení zdarma můžete požádat online na webových stránkách autorizovaných servisů www.britex.czwww.ceskyservis.czbpsmobil.cz nebo na infolince Huawei +420 239 018 465.

Váš názor Další článek: Samsung detailněji rozebírá 108MPx fotočip HM1 a technologii ISOCELL

Témata článku: Huawei, , , , , , Zařízení, Pro +, Pór, Prodloužení záruky, Mobil, Servisní středisko, MOBI, Záruční servis