Huawei Watch Fit Elegant. Oživené hodinky dostaly ocelový rám a nové pásky

Huawei ve Velké Británii představilo oživené hodinky Watch Fit pod názvem Watch Fit Elegant. Hlavním rozdílem oproti současně prodávané generaci je tělo z nerezové oceli, které nahradilo plastové šasi, a také řemínky z měkkého fluoroelastomeru. Řemínky mají být odolnější proti teplu, vlhkosti, oleji a natahování, takže toho vydrží více, než dosud používané silikonové pásky.

To hlavní však na hodinkách zůstává. 1,64" AMOLED displej je společně s bočním tlačítkem hlavním ovládacím prvkem hodinek. Watch Fit Elegant běží na čipsetu Kirin A1, a slibují až 12 dní výdrže na jedno nabití. Součástí výbavy je vestavěná GPS, kontinuální měření srdečního tepu a okysličení krve, monitoring spánku či téměř sto různých cvičení. Hodinky Huawei Watch Fit Elegant se začnou v Anglii prodávat 26. března za 110 liber (cca 3 400 Kč), zda se dostanou i do dalších zemí Evropy, zatím není jasné.

Představení hodinek Huawei Watch Fit Elegant:

Zdroj Huawei UK

Váš názor Další článek: Když chlazení, tak pořádné. Rozborka Xperie Pro odhalila zajímavé detaily

Témata článku: Huawei, , , , , Nerezová ocel, Anglie, Pas, Pásek, Watch Fit Elegant, Dostál, FIT, DOS, Dostal, Velká Británie, Vlhkost, Rám, F +, Evropa, Ocelový rám, Šasi