Huawei Watch GT 2 jsou nyní v prodeji i v elegantní dámské edici. Vybírat můžete ze dvou provedení

Huawei doplnil nabídku chytrých hodinek na českém trhu o dámskou edici Huawei Watch GT2. Ta se liší zejména velikostí ciferníku (průměr 42 mm namísto pánských 46 mm) a také provedením těla a řemínků. Dámská verze má minimalističtější tvary, tělo je vyvedeno ve stříbrné nebo zlaté verzi. Varianta s koženým páskem (Classic) vyjde na 5 999 Kč, za nerezový milánský řemínek (Elegant) připlatíte ještě tisícovku. Černá verze Sport není na našem trhu v prodeji.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dámské hodinky mají 1,2“ AMOLED displej s rozlišením 390 × 390 bodů a jemností 326 ppi. Stejně jako u pánské verze jsou vybaveny 4GB vnitřní pamětí, která může posloužit například k ukládání hudby a jejímu pouštění přes Bluetooth do bezdrátových sluchátek. Hodinky obsahují vestavěnou GPS a Bluetooth verze 5.1. Baterie je oproti mužské verzi hodinek subtilnější a vystačí zhruba na týdenní provoz bez nabíjení. Prostředí hodinek je v češtině.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Z dámských hodinek Huawei Watch GT 2 se na českém trhu prodávají edice Classic a Elegant, u pánských je na výběr Sport nebo Classic

Hodinky nabízí celou řadu tréninkových programů a pomocí vestavěných senzorů umí vyhodnotit vaši pohybovou aktivitu. Kromě sportovních činností sledují hodinky také váš klidový srdeční rytmus. Hodinky samy pošlou připomenutí ve chvíli, kdy vaše srdeční frekvence zůstane v klidovém stavu nad 100 bpm nebo nižší než 50 bpm po dobu více než 10 minut. Tyto limity, stejně jako ostatní informace, si můžete přizpůsobit a zkontrolovat v aplikaci Huawei Zdraví.

Váš názor Další článek: Sony překvapilo. Ne mobilem, ale elektromobilem. Je napěchovaný elektronikou

Témata článku: Huawei, , , , , , , , Elegant, Watch, Huawei GT, Pro +, Řemínek, Huawei Zdraví, EDI, BPM, Edice, Provedení,