HUDway Glass: levný Head-up-display pro každého

Proč platit automobilce za předražený integrovaný Head-up-display? Jde to daleko levněji. Jestli máte smartphone, máte vše potřebné, stačí přidat HUDway Glass.

Head-up-display. Displej, který přidává důležité informace přímo do zorného pole řidiče/pilota. Výsada stíhaček, nebo luxusních aut. S HUDway Glass a cenovkou kolem tisíce korun se má tahle vychytávka stát dostupnou pro všechny. Hlavní vtip je v tom, že nejde o zařízení s displejem, ale pasivní přípravek s odrazovým sklem – veškerou inteligenci a displej poskytne smartphone.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Jednoduché a prý fungující řešení.

Existují aplikace, které umí navigační a stavové piktogramy ze smartphonu promítnout přímo na čelní sklo, také HUDway tak začal a aplikaci stále poskytuje, ale kdo podobnou věc vyzkoušel, tak ví, že je použitelná pouze za snížených viditelnostních podmínek. Hlavní posun HUDway Glass spočívá v tom, že má stejné informace poskytnout i za dne.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
HUDway Glass není závislý na jediné aplikaci, funguje s řadou dalších, které umí zrcadlit obraz na displeji. Google Mapy si tam ale nepustíte...

Kampaň na KickStarteru proběhla úspěšně, HUDway by se měl dostat k prvním zákazníkům v březnu 2016 za cenu 49 dolarů.

Diskuze (17) Další článek: Telefonické hlasové zprávy dobývají obecní rozhlasy

Témata článku: , , , Pro +, Přípravek, Výsada, Head-up, První zákazník, Eyes, Hud, Glass, Čelní sklo