I když jste nešikovní, platit nebudete. Xiaomi opraví neúmyslně rozbitý displej zdarma

Zákazníci, kteří si v období 5. října až 10. listopadu zakoupí jednu z novinek Xiaomi 11T nebo Xiaomi 11T Pro, získají speciální půlroční záruku na jednu výměnu displeje telefonu. Pokud dojde k jeho neúmyslnému poškození, bude zákazníkovi opraven nebo vyměněn zcela zdarma.

Záruka je jednorázová a vztahuje se pouze na neúmyslné poškození displeje například pádem telefonu. Nelze ji uplatnit v případě, že byl přístroj poškozen záměrně nebo z důvodu hrubé nedbalosti. Záruka se také nevztahuje na škrábance a jiné povrchové vady. Kryté nejsou ani škody způsobené malwarem, neautorizovaným softwarem nebo aplikacemi třetích stran používaných spotřebitelem.

Představení Xiaomi 11T Pro:

Podmínkou pro uplatnění záruky je pořízení telefonu ve výše uvedeném období u jakéhokoliv oficiálního prodejce Xiaomi produktů na území České republiky, a to jak v kamenném obchodě, tak v e-shopu. Zákazník si musí telefon aktivovat a v případě pojistné události stačí kontaktovat zákaznickou podporu Xiaomi. Během procesu může být požádán o předložení nebo zaslání dodacího listu nebo faktury za nákup.

Diskuze (5) Další článek: Nejenom skládačky. Patent ukazuje, že Apple zkoumá také rolovací displeje

Témata článku: Xiaomi, , , , , , Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro, ? Displej, Spotřebitel, Představení, Telefon, Česká republika, Zákazníci, Kamenný obchod, Displej