INFOGRAFIKA: Pětina zákazníků T-Mobilu přešla na novou generaci tarifů

T-Mobile se na tiskové konferenci při příležitosti představení letošní Vánoční nabídky pochlubil také několika statistikami z jeho provozu. Data souvisí především v září uvedenou novou generací Můj svobodný tarif M a třemi stupni neomezených datových balíků (Neomezeně SD, HD, Max).

Podle přiložené infografiky přešla na některý z nových tarifů už pětina rezidentních, tedy nefiremních zákazníků. Z nich si 27 % zvolilo některý z neomezených datových balíků (Neomezeně SD : HD : Max v poměru 44 : 41 : 15). Překvapivě se však novou nabídkou T-Mobilu nepodařilo výrazněji oslovit zákazníky konkurence, protože 95 % lidí s novými tarify jsou jeho původní klienti.

V počtu aktivací je nejoblíbenější Můj svobodný tarif M s 12 GB dat následovaný nejlevnějším základním paušálem Můj svobodný tarif M s 1,5 GB dat. Až poté následují tarify s neomezenými datovými balíky v rychlostech SD a HD. Operátor uvádí, že objem dat přenesený paušálními zákazníky se od zavedení nové generace tarifů proti prvnímu pololetí letošního roku zdvojnásobil.

Klepněte pro větší obrázek
Diskuze (14) Další článek: Huawei spustil předobjednávky na Mate X. K zákazníkům se dostane 15. listopadu

Témata článku: , , , , , , , Pře, Balík, Zavedení, Nová generace, MOBI, T Mobil, Tarif, Data, Generace, T - Mobil, Zákazníci, Zak