Inovované Samsungy Galaxy Ace a Mini mají lepší procesory

V úplné tichosti se v uplynulých dnech na českém trhu začaly prodávat lehce inovované modely Galaxy Ace (S8530i) a Galaxy Mini (S5570i). Samotné inovace značí ono „i“ na konci, pokud budete kupovat Galaxy Ace nebo Galaxy Mini, rozhodně si ověřte, zdali se jedná o původní nebo inovovanou verzi.

Klepněte pro větší obrázek 
Galaxy Ace a Galaxy Mini dostaly do vínku rychlejší procesory.

Vzhledově jsou telefony naprosto shodné, téměř to stejné platí i o hardwaru. Jediná a poměrně podstatná změna se udála u procesorů, jejichž takty byly navýšeny. Jak konkrétně, se můžete podívat do následující tabulky:

 Původní verzeNová verze
Galaxy Ace800 MHz832 MHz
Galaxy Mini600 MHz832 MHz

Oba smartphony střední třídy se tak sjednotily na 832MHz procesoru, zatímco u modelu Galaxy Ace není změna výrazná, v případě Galaxy Mini však bude více než dostatečná. Galaxy Ace S5830i lze pořídit za 4690 Kč, Galaxy Mini S5570i se prodává za cenu 2690 Kč.

Diskuze (26) Další článek: Samsung může prodávat modifikovaný Galaxy Tab v Německu

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Ace S5830i, Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Mini S5570i, Samsun, Procesor, Ace, Mini, Galaxy a, GAL, Min, Sam, Proces, Podstatná změna, Pro +, Lep, Galaxy A a Galaxy M, Mini +,