Internal Swim jsou sluchátka pro plavce. Zvuk berou z Apple Watch, které si upevníte na hlavu

Společnost H2O Audio představila Internal Swim, jediný vodotěsný „sluchátkový systém“ pro Apple Watch. Zajímavé je, že hodinky nemáte na ruce, ale na zátylku hlavy připevněné na brýlích.

H2O Audio se prezentuje jako přední výrobce vodotěsných sluchátek a doplňků pro plavce. Internal Swim je navržen pro radost z plavání v bazénu a motivaci k dosažení lepších plaveckých výsledků. Systém je prý vhodný pro začínající plavce i zkušené sportovce a byl navržen tak, aby umožnil vychutnat si hudbu i při plavání, stejně, jako si ji mohou užívat běžci, cyklisté a další jiní „suchozemští“ sportovci.

Systém se skládá z klipu, který obsahuje ovládací prvky pro přehrávání hudby a připojuje se k zadní straně plaveckých brýlí. Výhoda je zřejmá – nevadí vám na ruce, kde tak nečiní odpor vodě. Samozřejmě se nabízí využití pouze s těmi modely, které jsou voděodolné (Series 3 a výš). Systém je kompatibilní se všemi velikostmi hodinek a s Apple Watch komunikuje skrze Bluetooth. Hudbu, podcasty či audioknihy pak zvládnou sluchátka přehrávat až 6 hodin na jedno nabití.

Sluchátka se honosí certifikací IPX8 a jsou vybavena výkonnějšími basovými zesilovači, aby nebyl poslech rušen nevyhnutelným šploucháním vody. V balení najdete i pět sad elastoměrových koncovek do uší, které by měly zajistit pevné usazení v každém uchu. Sluchátka již lze objednat na stránkách výrobce a stojí 99 dolarů (cca 2 300 Kč).

V App Store je dispozici i bezplatná aplikace My Swim Tracker. Skrze ni si můžete nastavit cíle, nabízí i hlasové koučování a povzbuzování k lepším výsledkům. Zároveň je přítomen tracker aktivity, který je provázaný s kruhy Aktivity na Apple Watch, a měří nejen uplavanou vzdálenost, ale i veškeré ostatní údaje. Aplikace je integrována spolupracuje s titulem Zdraví.

Internal Swim v akci:

Diskuze (4) Další článek: Jak nastavit mobil, aby vás nechal vyspat. Stačí dva jednoduché kroky

Témata článku: , , , , , , , App Store, Koučování, Hudba, Kter, Pro +, Plavání, Plavec, Sluchátko,