Internet v mobilu zadarmo: dnes a další pátky až do konce prázdnin

Zákazníci Vodafonu si mohou v průběhu letních prázdnin každý pátek zdarma aktivovat tarif Vodafone Internet v mobilu na den. Stačí si vždy v pátek od 9. července do 27. srpna tento tarif aktivovat a operátor jim za něj nebude účtovat obvyklou částku 17 Kč. Uživatelé získají internet zdarma na následujících 24 hodin od okamžiku, kdy si ho aktivují. Uděláte-li to tedy v pátek večer, zdarma budete surfovat až do večera sobotního.

Převážná většina zákazníků Vodafonu má tarif Vodafone Internet v mobilu na den přednastavený ve svém telefonu a mohou si ho jednoduše aktivovat tím, že se připojí na internet. Připomenout bych měl také fakt, že tarif Internet v mobilu na den má FUP limit 5MB/den.

Když se na tuhle akci podíváme pohledem peněz, dohromady můžete ušetřit 136 Kč. Na jednu stranu to není žádný zázrak, na stranu druhou, Vodafone nemá žádné další podmínky, nechce nic na oplátku. Nicméně motiv je jasný – naučit používat internet v mobilu i ty, kteří z něj dosud měli strach (třeba právě kvůli ceně).

Diskuze (65) Další článek: Opera Mini 5.1: pomůže pomalejším telefonům

Témata článku: , , , , MOBI, Převážná většina, Mobil,