Internet za paušál u Eurotelu a T-Mobilu (přehled bleskovek)

Eurotel prodává Nokii 6230 - Dubnové ceníky telefonů T-Mobilu a Eurotelu - Eurotel prý chystá zrychlení GPRS a WiFi za paušál - Jak udělat z Motoroly V300 vyšší model V600 - T-Mobile nabízí firmám volání za 50 haléřů.

Neuteklo vám něco? Nabízíme přehled bleskovek uplynulého týdne. Seřazeno od nejčtenějších.

Internet za paušál: Eurotel zlevňuje, T-Mobile za plnou cenu
Do 31. března bylo u T-Mobilu možné aktivovat neomezený GPRS paušál za akční cenu 699 Kč (853 Kč s DPH). T-Mobile s touto nabídkou oslovil své zákazníky již na začátku prosince a původně měla platit do 3. února 2004.

Eurotel prodává Nokii 6230 (dubnový ceník, oživeno)
Eurotel ode dneška ruší systém dotovaných telefonů, kdy jste si výměnou za dvouletý úvazek mohli vybrat mobil za zvýhodněnou cenu. Na starý systém dotovaných telefonů zapomeňme, nyní je zde tzv. minimální plnění.

Šuškanda: Eurotel chystá Wi-Fi za paušál
Doneslo se k nám, že Eurotel od 1. dubna chystá dva nové tarify pro používání své služby WiFi Jet. Jeden z nich bude paušální, za měsíční poplatek bude možné připojení bez časového omezení.

Šuškanda: Eurotel Akcelerator pro rychlejší GPRS
Podle neoficiálních informací Eurotel v nejbližších dnech či týdnech rozšíří svou nabídku GPRS služeb o technologii umožňující kompresi přenášeného obsahu.

Jak udělat z Motoroly V300 vyšší model V600
Přestože do Motoroly V300 nikdy nedostanete podporu Bluetooth, existuje postup, jak odstranit otravnou personalizaci T-Mobilu, přidat do telefonu přehrávač videa a další drobnosti, které nabízí pouze Motorola V600.

T-Mobile: kompletní dubnový ceník mobilů
Aktuální ceník T-Mobilu pro mobilní telefony a sady Twist na měsíc duben.

Sony Ericsson: oficiální podpora ICQ u My Friends
Jednou z mála chybiček My Friends je absence ICQ mezi podporovanými messengery. To už je ale minulostí. Americká verze Sony Ericssonu T630, konkrétně T637 obsahuje My Friends s podporou ICQ.

Studie: může mobil v letadle způsobit problémy?
O používání mobilních telefonů na palubě letadel se už napsalo hodně. Někdo přístup leteckých společností, které mobilní telefony kategoricky zakazují, hájí, jiní jej až do roztrhání těla kritizují.

T-Mobile nabízí firmám volání za 50 haléřů
Od dnešního dne nabízí T-Mobile svým zákazníkům z řad firem možnost ještě více ušetřit na hovorném. Pokud si k nově uzavřené smlouvě na dva roky přikoupí tarifní zvýhodnění WeekStart, za všechny hovory v rámci sítě TMCZ uskutečněné ve dnech pondělí, úterý a středa zaplatí pouhých 0,50 Kč/min.

Šuškanda: T-Mobile nabídne pojištění mobilu
Není to sice úplná šuškanda, následující informace jsou stoprocentně jisté, T-Mobile je ale ještě oficiálně neoznámil zákazníkům. Zítra, 1. dubna, se v nabídce objeví nová službě Pojištění mobilu.

Eurotel nabízí firemním zákazníkům Zelenou linku
Společnost Eurotel Praha, spol. s.r.o., je jediným mobilním operátorem v České republice, který obohatil nabídku firemním zákazníkům o službu Eurotel Zelená linka s předvolbou 800.

Eurotel vám nastaví počítač nebo mobil, bohužel ne zadarmo
Eurotel spouští od dubna novou službu pod názvem Dataservis. Pokud si někdo nebude vědět rady s nastavením GSM modemu nebo WiFi zařízení na svém počítači, stačí navštívit značkovou prodejnu Eurotelu, kde vám s instalací pomohou - bohužel však za peníze.

Návod: Nokia 6230 jako modem přes kabel DKU-2
Na webu distributora mobilních telefonů, společnosti Agora Plus, se objevil návod pro připojení Nokie 6230 k počítači přes kabel DKU-2. Nokia totiž pro tento kabel nenabízí ovladač modemu a postup instalace neni úplně triviální.

Nový servis a značková prodejna Siemensu v Brně (oficiálně)
Společnost Siemens, divize Mobilní informace a komunikace (Siemens mobile) a Agora plus, a. s., distributor mobilní telekomunikační techniky, otevírají v Brně novou značkovou prodejnu a servis point mobilních telefonů Siemens.

Limitovaná edice Nokie 7200 v bílé kůži
Nokia dnes ukázala světu novou limitovanou edici mobilního telefonu Nokia 7200. jeho kryty jsou potaženy světlou kůží a v rámci exkluzivity bude vyrobeno pouze 7 200 kusů. Ve stylové bílé krabici budou vedle mobilu samozřejmě i běžné doplňky: bílé kožené poutko a světlý sáček pro nošení.

Anketa: chcete raději fotomobil nebo telefon s MP3 přehrávačem?
Dostal jsem e-mail, v němž si čtenář stěžuje na výrobce mobilů. Do každého telefonu přidávají fotoaparát, ale mobil s vestavěným MP3 přehrávačem se téměř nedá najít. Přitom prý jde o funkci, kterou by čtenář využil stokrát více fotoaparát. Proč výrobci nenabídnou malé telefony s MP3 přehrávačem s cenou třeba do sedmi tisíc korun?

Váš názor Další článek: Recenze mobilů Nokia 6230 a 7200 (přehled článků)

Témata článku: , , , , Motorola V600, Nokia 6230, Nokia 7200, Oficiální podpora, Mobil, BLE, MOBI, Euro, T Mobil, Přehled, Starý systém, Kožené poutko, Paus, Blesk, , Euro &, T - Mobil, Pře