iOS 5 je venku. Problém je se stažením i instalací

Ani když aktualizační soubor úspěšně stáhnete, stále nemáte vyhráno. Z celého světa přichází zprávy o „chybě 3200“, která znemožní instalaci. Reportů na Twitteru je nespočet, řešení zatím nepřichází. Error však nevyskočí vždy, máme už několik potvrzených úspěšných instalací iOS 5.


Zhruba ve čtvrt na osm našeho času vypustil Apple do světa iOS 5. Soubor o velikosti přesahující 700 MB se ale nestahuje hladce. I na rychlém připojení se rychlost stahování snižuje a čas přibývá. Servery Applu jsou tak jasně vytíženy na 100 % a horko těžko odbavují aktualizacechtivé majitele iPhonů, iPadů a iPodů Touch. Ale není čemu se divit, update přináší zásadní vylepšení a celkově přes 200 novinek, po celém světě navíc existuje celkem přes 250 milionů iOS zařízení, což je pořádné sousto.

Klepněte pro větší obrázek
Stahování jede pomalu, navíc se může vyskytnout chyba...

Samozřejmě nestahují úplně všichni, ale nedočkavců je očividně hodně. Pokud byste si náhodou nevěděli s aktualizací rady, vše potřebné se dozvíte v tomto článku. A jaké jsou vaše zkušenosti se stažením aktualizace? Podělte se o ně s ostatními v diskuzi pod článkem.

Diskuze (224) Další článek: Říjnový ceník: dorazilo patnáct novinek a nespočet slev

Témata článku: Apple, , , , , , INS, Pro +, Stažení,