iPhone SE 2 má přijít v květnu. Je tohle jeho reálná podoba?

Okolo druhé generace malého iPhonu začíná být poslední dobou rušno. Může to znamenat, že Apple opravdu připravuje iPhone SE 2, ačkoli finální název může být ještě jiný. Podle různých zdrojů z Japonska a Číny by k premiéře mělo dojít v květnu nebo červnu.

Zařízení má velikostně i tvarově vycházet z iPhone SE, potažmo iPhonu 5s. Místo kovových zad ale vsadí na sklo. V těle nakonec nejspíš zůstane 3,5mm jack i čtečka otisků v bradě pod displejem. Nové SE 2 by mohlo být vůbec prvním iPhonem, které bude podporovat funkci Dual SIM. Apple tím má zacílit na spořivější uživatele, kteří využívají pro různé služby víc operátorů.

Další výbava už je opravdu jen čirou spekulací – telefon by měl pohánět čipset Apple A10 Fusion z iPhonu 7 a díky skleněným zádům není vyloučena ani přítomnost bezdrátového dobíjení. Zařízení má být představeno buď samostatně nebo v rámci vývojářské konference WWDC 2018, která proběhne od 4. do 8. června v kalifornském San Jose.

Diskuze (40) Další článek: Radionovelli je moderní rádio s Androidem. Jen s tou cenou Italové trochu přestřelili

Témata článku: Apple, , , , , , Reálná podoba, Bezdrátové dobíjení, Dual Sim, Macotakara, Květen, San Jose, Kovové záda, Záda, Skleněná záda, Japonsko, Vývojářská konference, Zařízení, Finální název, Poslední doba, Druhá generace, Spořivý uživatel,