Jak bude vypadat letošní „esko“ pro fanoušky? Toto je budoucí Galaxy S21 FE

Samsung si i letos zopakuje existenci „eskového“ modelu pro fanoušky, protože loňský Galaxy S20 FE byl trefou do černého. Jihokorejský výrobce už nyní pracuje na letošním Galaxy S21 FE, jehož rendery se s předstihem objevily na internetu. Telefon nezapře svou designovou podobnost s Galaxy S21, bude jen o něco větší. Záď zůstává i nadále plastová, jen fotomodul už nebude součástí šasi ale přímo zadního krytu.

Připravovaný Galaxy S21 FE má mít rozměry 156 × 75 × 7,9 mm, bude tedy výrazně vyšší a širší, než Galaxy S21, jeho tloušťka však zůstane na stejné metě. Nový model s kovovým šasi a zadním plastovým krytem nabídne na čelní straně 6,4" Super AMOLED displej s průstřelem pro selfie kamerku. Poslední zástupce modelové řady Galaxy S21 se bude na trhu nabízet minimálně v pěti barevných variantách - šedé, fialové, růžové, bílé a v zelené. Další hardwarové detaily jsou v tuto chvíli neznámé

Pokud se potvrdí dříve uniklá roadmapa, bude Galaxy S21 FE představen 19. srpna na akci Galaxy Unpacked, a to zřejmě po boku nových skládaček z řad Gakaxy Z Flip a Galaxy Z Fold. 

Redakční představení aktuální generace Galaxy S20 FE:

Zdroj Voice

Diskuze (2) Další článek: Český BabelApp: Když chcete bezpečnější komunikaci, než nabízí WhatsApp a spol.

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Galaxy Unpacked, Esca, Pro +, Plastový kryt, Šasi, F +, Eska