Jak dopadly zátěžové testy u novinky HONOR 9X?

Odolnost telefonu není parameter, na který se zaměřujeme v první moment a nenajdeme ho jen tak v recenzích. Ale je pro každého z nás vlastně jednou z těch nejdůležitějších vlastností, když pořizujeme nový mobilní telefon.

Jak vypadá pod svým krásným kabátkem náš nový člen rodiny, HONOR 9X? Podívejte se na video, kde jsme náš nový kousek rozebrali na součástky. Každý nový model testujeme velmi intenzivně v našich laboratořích. HONOR 9X prošel velmi přísnými standardy kvality včetně důkladných testů spolehlivosti. A jak to dopadlo? Tady jsou výsledky:

Test tlačítka pro zapnutí telefonu

vydrží až 200 000 krát

Test tlačítka hlasitosti

vydrží až 50 000 krát

Test odolnosti USB konektoru

vydrží až 10 000 krát

Test odolnosti při dotyku obrazovky

vydrží až 800 000 krát

Test zátěže váhy 25 kg

vydrží až 2 000 krát

Maximální zátěž

vydrží až 70 kg

Test zátěže při stoupajících teplotách a vlhkosti

vydrží až 55°C / 95% vlhkost po dobu 120 hodin

Test teplotních cyklů

rozmezí -20°C až 55°C vydrží až 78 cyklů

HONOR 9X vyzkoušel i fitness trenér Les Milles, David Pártl. Šel na to ale svým, více kurióznějším způsobem. Podařilo se mu otevřít láhev jeho oblíbené limonády s vysouvací kamerkou? I když jsme jako Češi mistři v otevírání láhví čímkoli, tentokrát to nevyšlo. Zařízení je automaticky nastavené proti zatížení a při pádu se kamerka sama zase zavře. V tomto případě tedy zvítězila technika nad člověkem. Láhev tedy doporučujeme otevírat raději jiným způsobem.

Náš ambassador, David Pártl to nevzdal a vyzval fanoušky HONORu na Instagramu v #PopUp challenge, ať mu poradí, čím láhev otevírají oni. Spoustu kreativních odpovědí včetně jiných slavných influencerů, např. gamera “třeba_max” na sebe nenechali dlouho čekat. Celou pop-up challenge můžete sledovat na Instagramu @honorczsk.

HONOR každý měsíc myslí na své fanoušky se slevovými akcemi a novinkami. Pro více informací sledujte oficiální webové stránky společnosti hihonor.cz.

Další článek: RECENZE: Huawei Nova 5T – vánoční znovuzrození povedeného modelu