Jak s málo penězi k drahému mobilu

Jednoduchý způsob jak přijít k drahému nebo stylovému mobilnímu telefonu za málo peněz. Nejedná se o žádný nelegální návod, ale o novou módní vlnu na trhu s mobilním příslušenstvím.

Imitujme!

Snad nikdo by nepohrdl lepším mobilem, než jaký vlastní. Bohužel každá legrace něco stojí a jen někteří doopravdy uskuteční plánovanou výměnu mobilu. Když se ovšem poohlédnete po prodejnách s příslušenstvím pro mobilní telefony, zjistíte, že pořídit rádoby nový telefon je snadnější, než se na první pohled mohlo zdát. Nabídka krytů, které imitují novější a mnohdy dražší modely, je dosti obsáhlá. Dnes není problém změnit jedním krytem třeba i značku telefonu.

Jediným problémem imitujících krytů je jejich původ. Nejedná se o originály z nabídky výrobce, ale o laciné napodobeniny, které si sebou nesou různé neduhy v podobě špatně slícovaných částí, horší klávesnice nebo v konečném důsledku snížené citlivosti mobilu na signál. Ovšem i mezi lacinými kryty existují rozdíly a tak nelze předchozí slova uplatňovat paušálně na všechny výrobky.

Nejvděčnější značkou mobilů, která se může těšit rozsáhlé nabídky krytů, je Nokia. Ale i pro ostatní značky se nabídka krytů utěšeně rozrůstá. Představme si teď několik krytů imitující jiné modely.

Nokia 33xx

 
Povedená imitace Nokie 5210 (cena 199 Kč)

 
Imitace Nokie 8310 (cena 89,-)

     
Samotná Vertu (cena 169 Kč), asijská Nokia 8250 (cena 179 Kč), Ericsson T68 (cena 169 Kč)

Nokia 8210

  
Povedená imitace Nokie 8310 (cena 89,-), a rovněž Nokie 6510 (asi 190,-)

Z dalších imitací uveďme snad jen úpravu Nokie 33xx na Siemens C45.

Za zapůjčení krytů děkujeme firmám C.P.A. a MobilShop.cz.

Diskuze (48) Další článek: V800: Motorola to jednou zjistí a bude zle!

Témata článku: , Nokia 8210, Siemens C45, Pen, Málo peněz, MOBI, Málo, M Pen, Jak, Mobil