JAVA Chat – nejlevnější mobilní komunikace

(Placená inzerce) Team :-)mojelogo představuje novou aplikaci pro on-line komunikaci - JAVA Chat. Aplikace mojelogo JAVA Chat je chat do mobilních telefonů s podporou javy, umožňující plnohodnotnou on-line komunikaci skupin lidí.
JAVA Chat je funkční na téměř všech současných mobilech, umožňuje uživatelům veškerou funkčnost, na kterou jsou zvyklí z běžných internetových chatů a navíc podporuje přenos fotografií.

Aplikace není nijak zvlášť náročná a nevyžaduje žádný super vybavený mobil. JAR archiv má 43 KB, rozlišení displeje je vyžadováno alespoň 96x96 obrazových bodů, což dnes splňují téměř všechny mobily. Vlastní komunikace probíhá přes levné internetové GPRS spojení a množství dat se průměrně pohybuje mezi 60–120 KB za hodinu. Dle svého tarifu můžete snadno zjistit, že se cena za komunikaci pohybuje v řádu korun za hodinu. Když vezmete v úvahu, že se můžete bavit hned s několika přáteli současně, pak je cena „za pokec“ bezkonkurenční.

Výše bylo řečeno, že JAVA Chat podporuje klasické funkce, které známe z internetu. Konkrétně je to tedy možnost volné komunikace s lidmi ve veřejných a soukromých místnostech (jejich počet není do budoucna omezen), zasílání veřejných i soukromých zpráv (soukromou zprávu můžete zaslat dokonce i v době, kdy není dotyčný připojen), zobrazování profilů a statistik uživatelů včetně možnosti stáhnout fotku vybraného uživatele a další užitečné funkce. Kdykoliv si můžete aktivovat informační proužek, který přesně informuje o délce spojení, ceně, počtu zpráv a průběhu stahování zpráv.

To nejlepší na konec. JAVA Chat je zcela zdarma, můžete si jej stáhnout buď přímo ze stránek http://javachat.mojelogo.cz nebo z WAP serveru wap.mojelogo.cz. Na WAPu jej najdete mezi ostatními JAVA aplikacemi :-)mojelogo nebo v současné době hned na úvodní WAP stránce mezi novinkami.

Budeme rádi, když nám napíšete své zkušenosti s touto novou aplikací a samozřejmě uneseme i nějakou tu kritiku. Je nám jasné, že první verze ještě nemůže být dokonalá. Je to pouze začátek éry levné mobilní komunikace :-)

Karel Sasín

Diskuze (30) Další článek: LG U880: už druhé nejtenčí 3G véčko (první pohled)

Témata článku: , , Mobil, MOBI, Nejlevnější mobil, Mobilní komunikace, Komunikace