Jedinečná příležitost. Audioteka v červnu nabídne tituly až o 60 % levněji

Největší audioknižní platforma v Česku Audioteka se letos opět zapojí do akce „Červen měsíc audioknih“.

Každý červnový týden v ní představí na čtyřicet titulů, z nichž každý bude k dostání za pouhých 149 Kč. To v řadě případů znamená o více než polovinu levněji. Pokud se chcete na léto vybavit pestrou sbírkou příběhů, máte ideální možnost právě teď.

S akčními tituly Audioteky můžete během cesty na dovolenou, každodenní ranní kolony nebo třeba tréninku pracovat na seberozvoji, zaposlouchat se do legendárních fantasy sérií či vsadit na detektivní klasiku. Na výběr máte i z faktografických děl a publicistiky.

Každému dílu je vlastní kvalitní zpracování. Postavám propůjčili hlasy zkušení interpreti v čele s Matoušem Rumlem, Ondřejem Brouskem mladším nebo Martinem Stránským. Chcete-li se nejprve přesvědčit, zda vám konkrétní audiokniha vyhovuje, můžete si pustit bezplatnou ukázku na webu.

K samotnému poslechu online i offline slouží aplikace, kterou Audioteka neustále vylepšuje. Dostupná je pro Android a iOS, a kromě zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose, podpory Apple Car Play či Android Auto přináší i další funkce pro přehrávání na míru. Loni přibyla například možnost ovládání přes hodinky Apple Watch nebo s podporou Alexa.

A jaké jsou naše audioknižní tipy, které si za zvýhodněnou cenu můžete pořídit hned první červnový týden?

Klepněte pro větší obrázek

James Rollins: Černý řád 

Ničivý požár. Vražda odhalující plán na krádež Bible, která kdysi patřila otci evoluční teorie Charlesu Darwinovi. A záhada, jejíž kořeny sahají k nacistickému Německu a obludným pokusům v laboratoři kdesi v Polsku. Takový je rámec napínavého thrilleru s ústřední postavou Graye Pierce – velitele SIGMA Force, elitní jednotky amerických vědců a vojáků ze Zvláštních sil. Podaří se mu odhalit sto let starý plán, který hrozí likvidací společenského řádu? Zjistěte v poutavé interpretaci Jiřího Schwarze.

Klepněte pro větší obrázek

Stephen King: Pan Mercedes

Kdo je v téhle hře kočka a kdo myš? Detektiv ve výslužbě Bill Hodges asi nikdy nezapomene na masakr před pracovaní agenturou, kdy maskovaný řidič v ukradeném Mercedesu úmyslně najel do fronty nezaměstnaných. Po letech mu přichází vychloubačný dopis, jehož pisatel se k vraždě přiznává. Bill se rozhodne případ znovu otevřít. Doufá, že tak zabrání ještě horšímu krveprolití... Ale netuší, co ho to bude stát. Příběhu, který vám nedá spát, propůjčili své hlasy Jan Kanyza a Kajetán Písařovic.

Klepněte pro větší obrázek

Tomáš Beránek: Jak sbalit ženu 2.0

Audiokniha je rozšířenou verzí bestselleru Jak sbalit ženu. Nabízí praktická cvičení pro všechny, kdo usilují o ženu svých snů. Nejde přitom jen o pár „prověřených“ triků a hlášek. Jedinečnost příručky spočívá v tom, že vás nenechá na holičkách. Poradí, jakou cestou se vydat, máte-li nízké sebevědomí. Neopustí vás ve chvíli, kdy vás žena odmítne. A nezradí ani v okamžiku, kdy už od své vyvolené získáte první příslib, ale věci se jaksi zaseknou. Rady zazní v podání Borka Kapitančíka.

Více informací o nabídce i dalších titulech najdete na www.audioteka.cz.

Další článek: Gamevice pro iPad. Elegantní příslušenství udělá z tabletu od Applu ultimátní herní konzoli

Témata článku: ,