K Samsungu Galaxy Note 3 sluchátka Level Over zdarma [oživeno]

Samsung ještě před zahájením prodejů tabletofonu Galaxy Note 4 plánuje posílit prodeje loňského modelu Galaxy Note 3 (recenze zde). Připravil proto prodejní akci, v rámci které ke každému prodanému Galaxy Note 3 přidá zdarma sluchátka Level Over (recenze zde) v hodnotě 7 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Kupte ve značkových prodejnách Galaxy Note 3 a dostanete zdarma sluchátka Samsung Level Over

Nabídka platí pouze pro značkové prodejny Samsung a do vyprodání zásob, o čemž se můžete informovat přímo na prodejnách či telefonicky. Kamenné prodejny Samsungu najdete v těchto obchodních centrech:

  • OC Chodov
  • Centrum Černý Most
  • OC Nový Smíchov
  • OC Palladium
  • OC Olympia
  • OC Šantovka
  • OC Forum Liberec
]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.--> ]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->

Oživeno 15.10. 9:50: Z prodejny Samsung v OC Palladium máme potvrzeno, že cena Galaxy Note 3 je v současné době 12 990 Kč, a že akce na sluchátka stále platí.


Oživeno 15.10. 17:00: Odpolední hodina přinesla nejen oficiální oznámení akce formou tiskové zprávy, ale také aktualizaci ceny. Galaxy Note 3 v kamenných prodejnách pořídite nově za 15 999 Kč včetně sluchátek Level Over zdarma. Zpráva se k nám dostala z kamenné prodejny Samsungu v OC Palladium.

Diskuze (11) Další článek: Operátorům se v Evropě uleví, Googlu a spol. naopak

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Samsung Galaxy Note 4, Galax Note, Samsun, Centrum Černý Most, Odpolední hodina, OC Chodov, GAL, Šantovka, Note, Level, Sluch,