Kaktus jde proti O2. Umožní převést nevyužitá data

Není to tak jednoduché, jak naznačuje nadpis, ale jde to. Kaktus také umí LTE a často zdvojnásobuje dobíjený kredit.

Kaktus je na žluto přebarvená předplacená karta od T-Mobilu zacílená na mladé. A má své výhody – zvlášť jestli žijete na Facebooku, nepotřebujete kamenné prodejny, ani živé operátory na infolince.

Kaktus neodečítá Facebook z FUP limitu datových balíčků a oznamuje skrz něj termíny, kdy připisuje dvojnásobný kredit za dobití. To se děje relativně často, takže ti pohotovější de facto trvale platí polovinu z ceníkových cen. A kdo nestíhá Facebook, ten může sledovat fórum MobilManie.

Po vyčerpání datového balíčku připojení zpomalí, což je po nedávném oznámení O2 příjemná výhoda (i když taková konektivita stačí spíše jen na nouzové použití). Zřejmě největší výhodou je, že Kaktus jako jeden z mála převádí nespotřebované jednotky, a to včetně mobilního internetu. Pokud si aktivujete balíček (platnost 30 dní) a nespotřebujete ho, pak můžete nevyužité jednotky zachránit tím, že si zakoupíte další balíček. Klidně to může být ten nejlevnější...

Příklad: 10. června jste si koupili balíček 1 000 MB za 300 Kč a 9. července zjistíte, že jste ještě 300 MB nevyužili. Tato nevyčerpaná data můžete zachránit tím, že koupíte nejmenší 80MB balíček za 50 Kč. Ve výsledku máte 380 MB na dalších 30 dní. Pozor, u dat platí balíčky přesně 30 dní na minutu přesně. U volání a SMS platí balíčky do půlnoci třicátého dne každého měsíce.​​

Další výhoda Kaktusu je ve vzájemném neomezeném volání a v dostupnosti LTE, což u virtuálních operátorů rozhodně není standard. Máte-li zájem, můžete si říct o SIM kartu zdarma s desetikorunovým kreditem.

Diskuze (30) Další článek: Sony se zbláznilo s cenami. Za smartphone s FullHD displejem chce 20 tisíc

Témata článku: , , , , , , Data, Pře, Pro +