Katalog mobilů jaro/léto 2006 právě v prodeji!

Určitě už na něj netrpělivě čekáte. Dokonalý přehled o všech mobilních telefonech na českém trhu přináší jedině nový speciál časopisu Mobility: Katalog mobilů jaro/léto 2006. Obsahuje recenze všech telefonů včetně technických parametrů a ještě mnohem víc.

Katalog mobilů je speciální vydání časopisu Mobility. Můžete se s ním setkat dvakrát ročně, vždy na jaře a na podzim. Tato unikátní publikace má 164 stran a lze ji koupit na stáncích s tiskem za pouhých 99 Kč. Předplatitelé časopisu Mobility dostanou Katalog automaticky rovnou do schránky.  

Mobily, mobily a zase mobily

Jako předkrm vám na prvních stranách katalogu servírujeme přehled lákavých telefonů, kterých se brzy dočkáte na českém trhu. Prozradíme jejich přesné označení včetně popisu nejzajímavějších funkcí.

 

Recenze mobilních telefonů tvoří hlavní část katalogu. Jsou řazeny dle jmen výrobců, poté jsou setříděny podle modelových označení. Telefonů na trhu je v současné době téměř 150, všechny jsme je pro vás pečlivě otestovali. Známe už dokonce i modely, které výrobci v nejbližší době teprve chystají uvést. 

  

V recenzích najdete vždy fotku přístroje, pokud jde o véčkové telefony, tak navíc v otevřeném i zavřeném stavu. Zároveň vám ukážeme detail displeje a poskytneme ihned výpis podstatných technických parametrů.

  

Pokud se jedná o skutečně převratný model telefonu, věnovali jsme mu v katalogu celou stranu. Díky tomu si můžete prohlédnout také ukázkové fotografie z vestavěných fotoaparátů. Ukážeme vám i detailní fotky mobilů, případně užitečného příslušenství.

  

To nejlepší nakonec

Pokud chcete ušetřit pár korun při koupi nového telefonu, určitě se vám zalíbí náš průvodce bazarovými telefony. Vybrali jsme cenově nejzajímavější modely.

 

Co takhle vybavit mobilní telefony také užitečným originálním příslušenstvím? Z nabídky výrobců představíme nejzajímavější kousky. 

 

A nakonec opravdová naše největší chlouba: velký přehled parametrů a cen mobilních telefonů, a to na 43 stranách! Obsahuje detailní parametry recenzovaných telefonů, ale také nových modelů a telefonů, které se již neprodávají. Můžete si tedy udělat dokonalou představu o více než 300 telefonech!

  

Jak na informace

Pro snadnou orientaci ve spoustě informací, které Katalog obsahuje, jsme přidali přehledné kategorie. Snadno a rychle tedy rozlišíte, zda se telefon hodí pro hudbu, práci nebo styl.

  

Zase na podzim

Katalog mobilů pro vás připravujeme již čtvrtý rok a stále zůstává jedinou kompletní a odbornou publikací svého druhu na českém trhu. Již tradičně s ním pracují nejen čtenáři, ale také prodejci mobilních telefonů a dokonce i sami výrobci a mobilní operátoři, neboť jim poskytuje cenná srovnání. Na další aktuální vydání se můžete těšit zase na podzim.

Diskuze (17) Další článek: Eurotel a Český Telecom se přejmenují na O2

Témata článku: Jaro, Léto, Jar, Katalog, Pro +, MOBI, Kat, Katalog Mobilů, Mobil, Prodej