Kde koupit nejlevněji mobil? (diskuse týdne)

Jako téma týdne jsme vydali rozsáhlý článek o nejčastějších závadách mobilů - rozjeli seriál o WAPu - přinesli první informace o Siemensu ST55 - zazpívali Oskarovi - a připravili recenzi Samsungu P400.

Neděle

Nová Nokia 3200 - skočíme jim na špek?
Novým modelem finského výrobce má být Nokia 3200. Výbava tohoto low-endu prý bude obsahovat integrovaný foťáček, Javu, paměť o velikosti 2 MB a podporu superrychlých dat EDGE - to vše za šest tisíc.
3.8.2003, Tomáš Votruba

Kde koupit nejlevněji mobil? (diskuse týdne)
Jako téma týdne jsme vydali rozsáhlý článek o nejčastějších závadách mobilů - rozjeli seriál o WAPu - přinesli první informace o Siemensu ST55 - zazpívali Oskarovi - a připravili recenzi Samsungu P400.
3.8.2003, redakce

Oskar týden: MMS, Samsung S500 a změna volacích záloh
Přehled posledních bleskovek - Tři nové Motoroly - Operátoři a koncert Rolling Stones - T-Mobile a nefunkční Samsungy i t-zones - Nová fakta o Sony Ericssonu P810 - Nokia si nechává platit už i za rady.
3.8.2003, redakce

Sobota

Megarecenze Samsungu SGH-P400: perla s otočným displejem
Druhý Samsung s foťáčkem se vyznačuje především otočným displejem. Na precizní provedení jsme už u Samsungů zvyklí. Model P400 vylepšuje navíc několik drobných nedostatků, které jsme starším kouskům vytýkali.
2.8.2003,
Tomáš Doseděl

Pátek

T-Mobile zlevnil čtyři telefony a uvedl dvě novinky
Náš druhý největší operátor uvedl do prodeje modely Alcatel OT 535 a Samsung SGH-S300m. Kromě toho zlevnil několik dalších telefonů. Kompletní ceník dotovaných a nedotovaných telefonů včetně Twist sad na srpen.
1.8.2003, Tomáš Votruba

Zazpívejte Oskarovi k svátku a vystřídejte Karla Gotta!
Víte, že má dnes Oskar svátek? Přijďte mu na určená místa zazpívat a pokud budete úspěšní, můžete se stát pravou hvězdou. Oskar vyhlašuje konkurs na pěvecké talenty z řad svých zákazníků.
1.8.2003, Tomáš Votruba

Neomezený internet u T-Mobile končí! (poradna)
Taky se dnes naposledy připojujete na internet prostřednictvím GPRS u T-Mobilu? Budete žádat o změnu tarifu nebo přejdete k neomezenému paušálu Data Nonstop u Eurotelu? Jak se zítra připojíte?
1.8.2003, Tomáš Votruba

Čtvrtek

Návod: nastavujeme WAP na mobilu (seriál)
Nastavení mobilního telefonu pro wapování není jednoduché ani pro pokročilé uživatele. V dnešním článku naleznete důležité informace pro úspěšné zprovoznění WAPu na svém mobilu, a to u všech našich operátorů.
31.7.2003, Jiří Kuruc

T-Mobile představil MMS zprávy pro všechny
S novou službou Media Album mohou MMS zprávy posílat i zákazníci bez telefonu s podporou MMS. To vše na t-zones. Nechybí vlastní archiv obrázků, videí a zvuků. Navíc si můžete vytvořit vlastní obrázek či melodii.
31.7.2003, Tomáš Votruba

Eurotel: 4 miliardy zisku, 2 miliardy minut a 1 miliarda SMS
Eurotel na včerejší tiskovce prezentoval své finanční výsledky, téměř 4 miliardy čistého zisku pro něj přineslo letošní první pololetí. Jak to bude s výplatou dividend, s financováním UMTS a se splácením licence?
31.7.2003, Martin Zikmund

Dnes vycházejí srpnové Mobility
Velké téma o multimediálních zprávách, mobily integrované do palubní desky automobilu. Recenze telefonů Siemens M55, Nokia 3300, Samsung SGH-C100, Alcatel One Touch 331, Sony Ericsson T310 a další osvědčené rubriky.
31.7.2003, Tomáš Doseděl

Středa

Siemens ST55 - aktivní displej, fotoaparát, T-Mobile
Novinka od Siemensu má sice asijský původ, což mu dává poněkud netradiční vzhled, útočit bude ale v dresu T-Mobilu. Přináší barevný TFT displej, integrovaný foťáček a nízkou cenu. Má se Sony Ericsson T610 bát?
30.7.2003, Tomáš Votruba

Poradna: Siemens M55 vs. Sony Ericsson T310 vs. Samsung C100
Který z těchto telefonů je podle vás nejlepší? A nebo znáte nějaký jiný, který má barevný displej, polyfonní melodie, malé rozměry a cenu do sedmi tisíc korun? Poraďte našemu čtenáři!
30.7.2003, Tomáš Votruba

Úterý

Vzpomínáte si ještě na WAP? (seriál)
Na WAP se v poslední době zapomíná, což je velká škoda. Noví uživatelé nevědí, co zkratka znamená, a ostřílení uživatelé zavrhli WAP z důvodu drahé časové tarifikace. Tímto seriálem se pokusíme WAP oživit.
29.7.2003, Jiří Kuruc

O víkendu nepůjdou nastavit některé služby T-Mobilu!
T-Mobile bude provádět upgrade některých systémů sítě. Bude se to týkat služeb T-Mobile Info, GPRS, MMS, hlasové schránky a dalších. Jejich funkčnosti se to nedotkne, jen nebude možná aktivace či změna v nastavení.
29.7.2003, Tomáš Votruba

Výherci SMS Mise chtějí Sony Ericssony
(Placená inzerce) Proběhlo první kolo velké SMS hry pod názvem SMS-MISE, kterou provozuje server :-)mojelogo v rámci programu OskarZona. Unikátní hra spojuje internet s textovkami. Jak soutěž hodnotí první výherci?
29.7.2003, Karel Sasín

Pondělí

Nový Sony Ericsson T610 přináší koncept QuickShare™ pro snadné sdílení obrázků
Sony Ericsson T610 je jako stvořený pro práci s obrázky a fotografiemi. Má vestavěný digitální foťáček, displej s 65 tisíci barev a řadu možností pro snadné sdílení obrázků s přáteli, rodinou či kolegy.
28.7.2003, článek PR

Nejčastější závady mobilních telefonů (téma týdne)
Zajímá vás, jaké jsou nejčastější závady mobilních telefonů? Pokud ano, máme pro vás unikátní článek, v němž se dozvíte, jaké problémy sužují mobilní telefony značky Alcatel, Motorola, Nokia, Panasonic a Siemens.
28.7.2003, Miroslav Bajger

Vybíráme kapesní počítač: Palm OS vs. Pocket PC
Tento článek je diskusí dvojice uživatelů ohledně platforem Palm OS a Pocket PC. Nevíte, který operační systém si zvolit? Jaké mají výhody a nevýhody? Co je pravdy na zažitých mýtech?
28.7.2003, Jiří Kuruc, Juraj Hudec

Diskuse: kde koupit nejlevněji mobil?
Kde nakupujete mobilní telefony? Jaké máte zkušenosti s internetovými obchody? Připadají vám mobily, které prodávají naši mobilní operátoři, drahé? Podělte se s našimi čtenáři o pár tipů, kam při koupi mobilu zamířit.
28.7.2003, Tomáš Votruba

Poradna: jaký mobil pro zábavu?
Náš čtenář chce poradit, jaký mobil si má vybrat, pokud mu má sloužit hlavně pro zábavu za použití foťáčku, her a videa. Jednak by měl splňovat požadavky mobilu pro studenta, organizační funkce tedy nemohou chybět.
28.7.2003, Tomáš Votruba

Pro webmastery: pošlete na MobilManii návštěvníky vašeho webu!
Jste webmaster provozující webové stránky? Dejte si na vaše stránky jeden z reklamních prvků Mobilmanie. Pro tři weby, které nám pošlou nejvíc návštěvníků, máme připravenou odměnu v podobě bannerových impresí zdarma.
28.7.2003, Tomáš Votruba

Diskuze (5) Další článek: Samsung SGH-P400: perla s otočným displejem (velký test)

Témata článku: , Alcatel One Touch 331, Nokia 3200, Nokia 3300, Samsung C100, Samsung S500, Siemens M55, Siemens ST55, Sony Ericsson T310, Sony Ericsson T610, Disk, Mobil, MOBI, Placená inzerce, Diskuse, Unikátní hra