Když to neumí Windows, poradil si Dell sám. Skvěle propojil telefon s počítačem

Dell Mobile Connect je další platformou, která má propojit smartphone (Android/iOS) a počítač s Windows 10. Jde tedy o obdobu funkcí Handoff z iOS/macOS či Samsung Flow.

Základem propojení jsou notifikace, které sse z mobilu dostanou na obrazovku počítače a u většiny aplikací půjde rovnou odpovědět. Z počítače půjde posílat zprávy a telefonovat. Specialitou Androidu bude zrcadlení mobilních aplikací.

Při telefonování z počítače je využíván jeho mikrofon či připojená sluchátka, takže telefon může ležet někde dál. Zároveň ale musí být v dosahu Bluetooth a Wi-Fi, přes které obě zařízení komunikují. Funkčnost můžete vyzkoušet už nyní - pro desktopy je aplikace připravena ve Windows Store, pro iOS v App Store a Android v Play Store.

Jak ovládat mobil z obrazovky počítače:

Diskuze (13) Další článek: Vivo X20 Plus UD: první smartphone se čtečkou v displeji má své jméno a nejspíš zavítá i do Evropy

Témata článku: Dell, , , , , , , , Dosah bluetooth, Obrazovka počítače, Pór, Win, Windows Store, Mobil, Připojené sluchátko, Windows!, App Store, Samsung Flow, Pro +, Sam, Telefon, Android / IOS, Wind, Aplikace, Obrazovka,