KnowRoaming až do října zdvojnásobí počet dní s neomezenými daty

Kanadská společnost KnowRoaming, jejíž fyzické a nalepovací SIM, můžete použít k roamingu po celém světě, spustila akci, v rámci které můžete ušetřit za mobilní data. Pokud si přes správcovskou mobilní aplikaci pořídíte neomezený datový balíček, dostanete k němu zdarma druhý balíček se stejnou dobou trvání. Pokud si tedy zakoupíte sedmidenní balíček internetu, pokryje vám celou čtrnáctidenní dovolenou.

Akce platí při pořízení balíčků do konce července, a samotné bezplatné balíčky je třeba vyčerpat do konce října. Ty, které jste si zakoupili pak můžete využít později, žádné časové limity se na ně nevztahují. Abyste měli přístup k promo akci, je třeba aktualizovat aplikaci KnowRoaming na poslední verzi (Android, iOS). Více informací o roamingu KnowRoaming jsme vám přinesli v dřívějším článku. Při pohledu na nedávné otevření roamingových hranic v Evropě, bude nákup balíčku užitečný jen pro ty, kteří cestují mimo EU.

Váš názor Další článek: Xperia XZ Premium prošla destrukčním testem. Nevadí jí voda, plamen ani ohýbání

Témata článku: , , , , , , , , Promo akce, Kanadská společnost, SIM, Časový limit, Aplikace, Balíček, Stejná doba, Počet, Neo, Říjen, Brzký článek, Celý svět, Poslední verze, Evropa, Neo +, Data, Druhý balíček,