Kovové mýdlo? Vivo nechalo kolemjdoucí sáhnout na futuristický Apex 2019

Připravovaný koncept Vivo Apex 2019 má změnit dosavadní smýšlení o chytrých telefonech. Novinka má být představena ve čtvrtek 24. ledna, ovšem v Číně si telefon v rámci lákací kampaně mohli náhodní kolemjdoucí již osahat. Telefon ale neviděli, byl totiž schován v černé plastové bedně. 

Podle dotázaných lidí předmět uvnitř krabice nejlépe vystihuje označení „kovové mýdlo“. Jednalo se o zaoblený telefon, který překvapil zejména tím, že na sobě neměl žádná tlačítka ani konektory. Tělo bylo naomak celistvé a chladilo. Vše se tedy přesune do bezdrátové podoby, očekáváme podporu bezdrátového nabíjení, bezdrátových datových přenosů z počítačem a ovládací prvky zabudované v displeji, a to včetně čtečky otisků prstů. Bude však celek skutečně vypadat jako „kovové mýdlo“, jak naznačuje známý leaker Ice universe?

Vivo v Číně nechalo kolemjdoucí osahat koncept Apex 2019:


Oživeno 10:00: Vivo publikovalo na sociální síti Weibo první teaser, který ukazuje tělo chystaného Apex 2019. Obdélníkové tělo je zachováno, ovšem přední strana plynule navazuje na boky, které přecházejí přímo na zadní kryt. Nikde se navíc nevyskytují žádné rušivé prvky. Žádné konektory ani žádná tlačítka.

Diskuze (1) Další článek: Samsung bude soběstačný i v nižší třídě. Procesor Exynos 7904 najde uplatnění v levných smartphonech

Témata článku: Vivo, , , , , , , , , F +, NEC, Koncept, Kovo, Známý leaker, Apex, Telefon, Concept, Náhodný kolemjdoucí, Datový přenos, Mýdlo, Čtečka otisků, Zaoblený telefon, Ica,