Kvído z O2 už spojil více než 600 tisíc hovorů

Služba Kvídovo volání, která umožňuje volat po dobu jedné minuty do jakékoliv mobilní i fixní sítě v ČR zcela zdarma, zaznamenává u zákazníků od svého uvedení na tuzemský trh nebývalý zájem. Od představení služby se podle statistik společnosti Telefónica O2 uskutečnilo přes 613 tisíc hovorů.

Službu za první měsíc a půl využívali nejvíce zákazníci z měst s 20 až 50 tisíci obyvateli. Z hlediska segmentace patřili mezi nejvíce volající studenti, zejména vysokých škol a mladé rodiny s jedním až dvěma dětmi.

" Velmi nás těší obrovský zájem o Kvídovo volání mezi našimi zákazníky. Podle prvních reakcí, které máme od uživatelů je zřejmé, že Kvído si už po prvním měsíci našel své fanoušky. To dokazuje i téměř 12 tisíc registrovaných zákazníků na www.platitokvido.cz, kteří využívají výhody zdvojnásobení počtu minut. Tento fakt je pro nás důležitý i jako zpětná vazba na implementaci nestandardní formy reklamy na trhu a její další rozvoj,"uvádí Jana Vyhlídalová, ředitelka pro Informační a reklamní služby společnosti Telefónica O2.

O výhodách tohoto netradičního reklamního formátu, který přináší dokonalé zacílení, pružnost a měřitelnost, svědčí 1% celková interaktivita. Ta vypovídá o tom, kolik zákazníků využilo možnost přepojit se nebo informovat formou SMS o nabídce inzerenta. Tato úspěšnost je dvakrát větší v porovnání s ostatními interaktivními médii, jako například internet nebo přímá komunikace.

Kvídovo volání je v současné době určeno všem mobilním i fixním zákazníkům společnosti Telefónica O2. Pro využití služby stačí před hovorem vytočit speciální číslo 829 829 829 a vyslechnout si krátké reklamní sdělení sponzora hovoru. Pak uživatelé navolí telefonní číslo volaného, vyslechnou si druhý reklamní spot a volají jednu minutu zadarmo. Po 45 vteřinách hovoru budou vždy upozorněni o blížícím se konci sponzorovaného hovoru.

V první fázi může každý uživatel uskutečnit až 10 sponzorovaných volání týdně. Pro navýšení týdenního limitu hovorů až na dvojnásobek stačí pouze jednoduchá registrace uživatele na internetových stránkách www.platitokvido.cz a zákazník tak získá až 80 minut volání na měsíc.

Službu Kvídovo volání není možné využívat při volání z veřejných telefonních automatů. Nevztahuje se také na hovory na čísla se zvýšenou tarifikací ani na volání do zahraničí či naopak.

Diskuze (22) Další článek: Soutěž s MobilManií o tři LG Viewty

Témata článku: , , Tisíc, Registrovaný zákazník, Speciální číslo, Vice, Přímá komunikace, Hovor, Tis, Nebývalý zájem, Reklamní formát