Lenovo posílá do prodeje fotosmartphone Vibe Shot. Známe cenu

Barcelonská novinka od společnosti Lenovo přichází po necelém půl roce také na český trh. Stylový pětipalcový fotosmartphone s FullHD displejem Lenovo Vibe Shot se začne prodávat ještě během prázdnin v měsíci srpnu za doporučenou koncovou cenu 10 999 Kč. Na výběr bude červené, bílé nebo šedé provedení smartphonu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Vibe Shot byl představen spolu s několika dalšími modely Lenovo na veletrhu MWC 2015. Ostatní novinky (Lenovo A5000, A7000, S60 a P90) už jsou dávno v prodeji, dodání vlajkového modelu ale zabralo Lenovu více času. Smartphone se chlubí precizním zpracování s hliníkovým rámečkem a sklem na zádech. Fotoaparát má na těle telefonu mechanickou spoušť.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hlavním lákadlem je 16Mpx zadní fotoaparát s optickou stabilizací obrazu a tříbarevným LED bleskem. O výkon se stará osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 615 s taktem 1,7 GHz. Připraveny jsou 3 GB RAM a 32GB vnitřní úložiště dále rozšiřitelné paměťovou kartou. Smartphone se dodává jako dualSIM a podporuje všechna česká LTE pásma.

Diskuze (33) Další článek: Evleaks zveřejnil specifikace Samsungu Galaxy Note 5

Témata článku: Lenovo, , , , , Lenovo A5000, Lenovo A7000, Lenovo Vibe Shot, Šedé provedení, Prodej, Hliníkový rám, F +, Shot, Foto, Posila, Pro +