Lenovo Vibe K5 Note: ztracen v davu [recenze]

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 11

Názory k článku

13. 10. 2016 13:27

Vlastním k5 note fingerprint a jsem spokojen.S fotografiemi jsem spokojen,paměť 32 GB stačí,mám 2sim.Podporuje OTG a takzatím nepociťuji nedostatek místa.Zbývá mi 13GB a tak vše ok.Lícování perfektní,čtečka otisků rychlá.Výdrž 2dny a celkem rychle nabito.Měl jsem Honor X dual a toto je lepší.Podpora wifi 2,4 i 5.Spokojenost. Petr

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
12. 10. 2016 13:25

Tak pro mne tedy ztracen v davu rozhodně nebyl, hledal jsem náhradu za Iphone 5C ve finančně dostupnějších vodách. A i po 14 dnech od koupě (5399 kč v Okay) považuji pro mé potřeby tento telefon za nejlepší na trhu v poměru cena/výkon.
Věděl jsem o zmatku v telefonech Lenovo, ale čtečka otisků pro mne opravdu není důležitý parametr. Pro mne je hlavní konektivita a výkon. A jsem si celkem jistý, že není na trhu žádný další telefon v této ceně, který nabízí 3 Giga Ram, dvoupásmovou wi-fi a komplet Lte. Hledejte jak chcete, vím, že to zní neuvěřitelně, ale tyhle 3 věci dohromady fakt nenajdete. Chtěl bych opravit autora recenze ohledně jasu, telefon nabízí hned 2 režimy (komfortní a ochrana očí) sníženého jasu pro noc a navíc i možnost vlastního nastavení. Foťák v telefonu je věc, která vzbuzuje příliš emocí na můj vkus. Jak často ho používá většina populace a při jakých příležitostech? Tygra na lovu ani svatbu s tím asi nikdo nefotí. A na ty momentky, selfíčka apod. nevidím rozdíl mezi 15 let starou nokií, iphonem, lenovo ani ničím dalším. Takže pokud to komukoliv z vás pomůže v rozhodování, já tento telefon mohu jen doporučit. Případně se mne na cokoliv zeptejte.

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (5)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
avatar
12. 10. 2016 09:26

focení nočního paneláku,dlouhych prazdnych ulic není moc dobrej model na noční fotografie.nemyslíte?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
avatar
12. 10. 2016 07:12

Nechápu co vlastně redaktor testoval, vlastním k5 note fingerprint , to je s čtečkou a 32 gb pamětí která se se od srpna legálně prodává u nás, jen je pravda že lenovo zmatečně označuje své modely. Stačí kouknout na krabici, nebo na zadní stranu mobilu, kde je jasně napsáno o jaký model se jedná. A to o model A7020a48 , a Vaše testovaná je A7020a40 která je opravdu dost ostrouhaná. Přední fotoaparát je 5 oproti 8 Mpix. U hlavního jsem si špatných fotek nevšimnul. Je to asi kus od kusu, (možná v rukách). Dále se pozastavuji nad slícováním které je taky na špičkové urovni. Displej svítí až moc a dá se ubrat a barevně nastavit, tak nechápu kde jste k tomu přišel? A na co jste vůbec nepřišel je, že oproti plečce od Huawei (či jak se ten kram píše) má Lenovo OTG a dokonce funguje i jako powerbanka. GPS funguje přesně a dokonce i v budově. Do hybridního slotu se dá narvat i 2 sim,na obou LTE a paměťovou kartou, pokud to někdo potřebuje, tak na internetu je návodů plno. Tak špatně udělanou recenzi už jsem dlouho nečetl!

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (2)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor