LG má nový top smartphone. Sehnat jej bude ale ještě těžší než v případě V30

Současný vlajkový smartphone LG V30 už je v prodeji na několika evropských trzích v přepočtu za 23 tisíc korun. V českých obchodech se novinka kvůli chybějící oficiální distribuci prakticky neobjevuje, některé e-shopy si ji dovážejí individuálně ze zahraničí a prodávají za vyšší cenu okolo 25 tisíc.

Pokud je tedy dostupnost LG V30 v Česku ztížená, jaká bude teprve šance získat vylepšenou prémiovou edici téhož modelu? Prakticky nulová. Model odvozený od V30 je totiž určen pro domácí jihokorejský trh. Proti klasické verzi se liší materiálem použitým na zádech (keramika s příměsí zirkonu namísto skla), vyšší pamětí (6 + 256 GB) a odolností IP68.

Telefon pojmenovaný jednoduše LG Signature Edition přijde v černém a bílém provedení, firma vyrobí údajně pouze 300 kusů. Do prodeje se má dostat okolo Vánoc za cenu v přepočtu za 40 tisíc korun . Značku Signature dosud LG používalo pouze pro řadu prémiových domácích spotřebičů, některé z nich prodává i v Česku.

LG Signature Edition vychází z modelu LG V30:

Diskuze (12) Další článek: OnePlus „zabíjí vlajkové lodě“ už čtyři roky. Oslavuje slevami a soutěžemi

Témata článku: LG, , , , , , , , LG V30, Česká republika, Přepočet, TOP, Černé provedení, Klasická verze, Vysoká paměť, Značka lg, LG Signature, Český obchod, Vysoká cena, Nov, Zirkon, Evropský trh, Model, Loď, Edition