LG na MWC, to budou nejspíš jen nové barvičky a V30 s umělou inteligencí

Mobilní divize LG právě zažívá období restrukturalizace a změny strategií. Jihokorejský výrobce se nechal slyšet, že nutně nemusí představit nový vlajkový model každého půl roku tak, jak to činí většina konkurence. Na letošním ročníku mobilního veletrhu MWC v Barceloně tak nejspíš firma nepředstaví úplně zásadní novinky.

Výrobce už nyní prostřednictví oficiálních renderů láká na nové barvy již existujících smartphonů, pro které má i poetické přívlastky. Vlajkové LG V30 se již vyrábí v „malinově růžové“ barvě, představené poprvé na veletrhu CES v Las Vegas, a dále v „marocké modré“ a „levandulově fialové“. Stejné barvy se nově objeví také na rok starém modelu G6 a kromě růžové také smartphonu střední třídy Q6. Oba starší modely tak budou na trhu každý v sedmi barvách.

Na zcela nový klíčový model od LG to v Barceloně zatím nevypadá, ale podle zdrojů magazínu Korea Herald blízkých samotnému výrobci by se na MWC mohla objevit vylepšená verze LG V30, obohacená o funkce umělé inteligence, založené na řešení Googlu a jeho Asistentovi. Novinka se má prodávat údajně jen na trzích, jejichž jazykem mluví Google Asistent.

Aktuálním vlajkovým modelem LG je model V30:

Váš názor Další článek: Budoucí vlajkový model Alcatel 5 se odhaluje v celé kráse. Výrobce jej představí na MWC

Témata článku: LG, , , , , , , , , LG G6, LG Q6, LG V30, Restrukturalizace, Mobilní veletrh, Bar, Nov, Korea Herald, KoreaHerald