LG potvrdilo umělou inteligenci pro V30. Uplatní se hlavně ve foťáku

LG letos na veletrhu v Barceloně neplánuje samostatnou tiskovou konferenci, nové produkty ukáže až přímo na stánku. Počítá se zejména s novými barvami stále aktuálních modelů G6 a Q6, ale také s umělou inteligencí pro vlajkový smartphone LG V30. Příchod podpory algoritmů AI teď v tiskové zprávě potvrdil i sám výrobce.

Novinka ponese název LG V30 (2018), čímž LG dává jasně najevo novou strategii, podle níž nemusí přinášet co půl roku nový svébytný model, ale může si vystačit jen s „faceliftem“ stávajících zařízení. To bude zřejmě i případ V30, jehož design se měnit nebude, telefon pouze získá nové funkce. Umělá inteligence propojená s Google Asistentem má přinést zejména vylepšení v oblasti fotoaparátu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Prohloubí se možnosti hlasového ovládání fotoaparátu. LG ve spolupráci s Googlem připravilo sadu hlasových povelů, která bude fungovat pouze na V30 (2018). Dalším úkolem umělé inteligence bude rozpoznání a analýza zachycených objektů nebo scény a na základě toho nastavení nejvhodnějšího režimu a parametrů pro fotografování. Chybět nebudou filtry, vyhledávání snímaných objektů nebo čtečka QR kódů.

Seznamte se s Google Asistentem:

Váš názor Další článek: Google nenechá nic na náhodě. Android 9.0 P počítá s výřezy v displeji

Témata článku: , , , , , , , , , LG V30, Nová strategie, Model, Tisková zpráva, Foťák, Nová funkce, Pro +, Objekt, Inteligence, Snímaný objekt, Nový produkt, F +, Nová barva, Hlasový povel