LG představuje vylepšenou aplikaci ThinQ. Lze ji ovládat hlasem pomocí Google asistenta

K ovládání spotřebičů chytré domácnosti LG slouží aplikace, kterou v marketu naleznete pod názvem LG Smart ThinQ (Android a iOS). Jihokorejský výrobce připravuje vylepšenou verzi, která název zkrátí na LG ThinQ a zároveň zpřístupní hlasové ovládání.

K rozpoznání hlasu aplikace využívá hlasového asistenta Google Assistant. V podporovaných jazycích tak můžete s aplikací volně konverzovat a monitorovat tak činnost svých spotřebičů nebo jednoduše hlasovými povely měnit jejich nastavení.

Klepněte pro větší obrázek

Aplikace obsahuje nadstandardní proaktivní zákaznickou péči, která například upozorní na docházející prostředek v myčce na nádobí a dokáže jej i sama objednat. Podporováno bude provázání se zákaznickým účtem na Amazonu.

Jednotlivé spotřebiče dokážou prostřednictvím aplikace komunikovat i mezi sebou – například sušička prádla po vyprání dávky v pračce nastaví sušicí režim podle programu na typ a objem prádla vypraný předtím v pračce. Chytrá lednička zase odpozoruje vaše návyky (kdy a jak často do ní chodíte) a podle toho aplikaci navrhne režim na úsporu chlazení v určitých časech.

Diskuze (1) Další článek: Samsung spojí síly s Hvězdnými válkami. Galaxy a předaleká galaxie jedním světem budou

Témata článku: LG, , , , , , , , Aplikace, Spotřebiče, Pračka, ThinQ, Asisten, Sušička, Nádobí, Google Asistent, Prádlo, Dávky, Provázání, Ovládání,