Liberec, Zlín a Karlovy Vary mají oficiálně 3G a navíc akční nabídku

O tom jak a kam se rozšiřuje síť třetí generace se živě diskutuje nejen na našem fóru. Samotní uživatelé sledují výstavbu, testují reálně dosažitelnou rychlost a někteří dokonce jezdí „lovit“ nově osazené BTS. Není proto divu, že o novinkách víme s předstihem ještě před oficiálním oznámením. Stejně tak jako v případě Zlína, Liberce a Karlových Varů, kde nyní operátor oznámil ukončení testování a přechod do ostrého provozu. U nás nejmodernější síť, založená na technologii UMTS/HSDPA je tedy oficiálně ve všech krajských městech krom Jihlavy.


forum-asm.jpg

Čtěte také: Výstavba 3G, info o nových a nově spuštěných sajtech


Obyvatelé tří výše uvedených krajských měst mohou v souvislosti s oficiálním rozšířením 3G využít nabídku mobilního připojení za 600 Kč měsíčně. Jde o tarif Mobilní Internet (FUP 2,5 GB týdně) za 600 Kč měsíčně. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců nadělí O2 ještě USB modem o velikosti běžné flash paměti za pouhou 1 Kč. Teoretická rychlost stahování činí 3,6 Mb/s, ale je třeba si uvědomit, že jakmile vyjedete na víkend na chatu, budete se muset trápit s hlemýždím GPRS. Další možnost je získat mobilní připojení v kombinaci s „naked“ ADSL.

Klepněte pro větší obrázek
Připojení na cesty i na doma je nyní v akci

Tato varianta platí úplně pro všechmy, přičemž balíček obsahuje dvě připojení – 8Mb/s ADLS a mobilní připojení za 750 Kč měsíčně (sleva 150 Kč za mobilní připojení). Nabídka platí na jeden rok při uzavření smlouvy na dva roky. Běžná cena účtovaná po prvním roce činí 900 Kč. A pokud máte některý z NEONových tarifů, můžete si říct ještě o stokorunovou slevu z paušálu u mobilního čísla. Nabídka platí do 30. října 2009.

Diskuze (17) Další článek: LG BL20: další čokoláda se ukázala na veletrhu IFA

Témata článku: , , , Liberec, Karlovy Vary, Karlov, NAVIC, Var, Zlín