Loňské Motoroly řady Moto G5 dostávají update na Oreo. Lepší pozdě, než později

Motorola v poslední době dává výrazně najevo svou orientaci na poskytování aktuálnějšího softwaru pro své smartphony. Některé modely řadí přímo do programu Android One (Motorola One), u jiných se snaží o aktualizace, i když ne zrovna na úplně poslední verzi. To je i případ loňských modelů střední třídy řady Moto G5, které v nejbližších dnech obdrží aktualizaci na Android 8.1 Oreo.

Update se týká konkrétně modelů Motorola Moto G5, Moto G5s a Moto G5s Plus, které všechny začínaly na Nougatu. S aktualizací na Android Oreo získávají mobilní zařízení rozšířené funkce optimalizované pro daný telefon, vylepšení související s multitaskingem, bezpečnější ochranou dat a efektivnější kontrolu oznámení. Aktualizace pokrývá i funkci Bluetooth, napájení, baterii a celkový výkon zařízení.

Nejnovější model výrobce je Motorola One s čistým Androidem:

Diskuze (4) Další článek: RECENZE: Alcatel 5V — cenově dostupná bezrámečkovost

Témata článku: Motorola, , , , , , , Lenovo Moto G5, Motorola Moto G5s, Motorola Moto G5s Plus, Celkový výkon, Loňský model, Aktualizace, Funkce Bluetooth, Nejbližší den, Nejnovější model, Motorol, Poslední verze, Poslední doba, Model, Mobilní zařízení, DOS, Zařízení,