Máte rádi barvičky? Samsung Galaxy S20 Fan Edition má dostat hned šest odstínů

Připravovaný Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) začíná nabírat ještě reálnější obrysy. Známý leaker Evan Blass (@evleaks) na svém Twitteru publikoval tiskové fotografie pěti barevných variant, které utnuly veškeré spekulace. Čtvrtý model řady Galaxy S20 je zcela jednoznačně v plánu, a, i když ještě nevíme, jak se bude oficiálně jmenovat, máme zcela jasnou představu o tom, jak bude vypadat.

V naší galerii se tak můžete podívat hned na šest barevných variant připravované novinky. Mimo základní černé a bílé bude smartphone k dostání v oranžové, červené, zelené a růžové. Telefon nabídne Infinity-O Super AMOLED displej s rozlišením Full HD+, poddisplejovou čtečkou a 120Hz obnovovací frekvencí. Úhlopříčka zobrazovacího panelu má být 6,4 nebo 6,5 palce. Trojitý fotoaparát na zádech nabídne kombinaci 12MPx hlavního, 12MPx širokáče a 8MPx teleobjektivu, foťákům bude k ruce i přisvětlovací dioda. 

Regulátory hlasitosti a zamykací klávesu hledejte na pravém boku, na spodní hraně bude přítomen USB-C konektor a hlavní reproduktor. Tělo s pevně integrovanou 4 500mAh baterií bude splňovat odolnostní normu IP68, informace o čipsetech se však zatím rozcházejí. Původní spekulace naznačovaly přítomnost Snapdragonu 865, čímž by Samsung uspokojil ty, kterým v řadě Galaxy S20 až dosud neseděl Exynos 990. Na druhou stranu, v benchmarku Geekbench se nový model objevil právě s Exynosem 990... Telefon se má dostat do prodeje v říjnu, a to v LTE i 5G variantě.

Zdroj @evleaks

Diskuze (1) Další článek: K čemu je dobré 5G a jak prospěje zákazníkům? Vaše dotazy zodpoví technologický ředitel O2

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Varianta, F +, Odstín, Barvička, Evan Blass, Super AMOLED displej, Samsun, DOS, Eva, EDI, Full HD +, Geekbench, Fan Edition