Megarecenze Motorola Razr V3: absolutní vrchol luxusu (přehled článků)

Duel: Siemens CX65 a Alcatel One Touch 756 - Zbrusu nová Nokia 6670 - Nový Sony Ericsson V800: kdo najde vybavenější mobil. Neuniklo vám něco? Pro jistotu se podívejte na přehled deseti nejlepších článků minulého týdne.

Megarecenze Motorola Razr V3: absolutní vrchol luxusu

Má kovové kryty – tloušťku 14 milimetrů – obrovský displej – plochou klávesnici, jakou jsme ještě neviděli. K tomu všemu je Motorola Razr V3 špičkově vybavený mobilní telefon. Nenechte si ujít první českou recenzi doplněnou více než 120 obrázky.

Duel: Siemens CX65 a Alcatel One Touch 756

Ve střední třídě to pěkně vře. Telefonů je v současné nabídce opravdu hodně a na trh jsou přiváděny stále nové modely. V cenové hladině do sedmi tisíc korun patří mezi nejlepší mobily Siemens CX65 a Alcatel One Touch 756. Který z nich vyhraje ve vzájemném srovnání?

Zbrusu nová Nokia 6670: megapixelový fotomobil se Symbianem

Nokia dnes ráno představila nový mobilní telefon s označením 6670. Jedná se o symbianový smartphone s megapixelovým fotoaparátem a spíše střídmým vzhledem bez velkých výtvarných experimentů. Přečtěte si první informace a prohlédněte dostupné obrázky.

Duel pokračuje: Alcatel OT 756 a Siemens CX65 v praxi

Včera jsme provedli základní srovnání dvou velkých rivalů ve střední třídě: Alcatelu One Touch 756 a Siemensu CX65. Dnes se podíváme, jak si tito soupeři vedou v praktických, modelových situacích a který se lépe a rychleji ovládá.

Bluetooth a Windows XP Service Pack 2: problémy a řešení

Nový Service Pack 2 nabízí Windows XP podporu Bluetooth, která jim dříve chyběla. Současně se ale objevila řada problémů, kvůli kterým bezdrátový přenos často nefunguje tak, jak by měl. Připravili jsme návod, jak se těmto potížím vyhnout a jak je vyřešit.

Nový Sony Ericsson V800: kdo najde vybavenější mobil?

Sony Ericsson včera představil nový mobilní telefon V800. Je to funkčně velmi nabité véčko s megapixelovým fotoaparátem a podporou sítí třetí generace. Zpočátku jej exkluzivně prodává Vodafone, lze však čekat uvolnění i do běžného prodeje.

 

JBenchmark: jak je na tom váš mobil s grafikou

Program JBenchmark slouží pro měření grafického výkonu mobilních telefonů s Javou. Přečtěte si, co všechno dokáže zjistit, a prohlédněte přehledné tabulky výsledků. Který mobil je nejrychlejší?

 

Stali byste se mobilním paparazzim?

Je zima, na každém rohu čeká zrádné náledí. Vykračujete si třeba v Praze po ulici a najednou vidíte, jak se před vámi právě na onom náledí k zemi efektně sesouvá libovolná česká celebritka. Co uděláte?

 

Už vím proč mohou SMS chodit i během hovoru

Když mobilem s někým hovoříte, nikdo jiný se vám už zpravidla nedovolá. Pokud vám ale pošle SMS, není sebedelší hovor žádnou překážkou a zpráva k vám bez problémů dorazí. Jak je to možné?

 

Vysvětlujeme: proč operátoři dostali milionové pokuty?

Všichni tři mobilní operátoři dostali tento týden od antimonopolního úřadu mnohamilionové pokuty. Není to poprvé, co jsou v podobném sporu. Tentokrát se ale možná zdá, že jeden úřad neví, co dělá ten druhý.

Váš názor Další článek: Blíží se doba, kdy budeme mobily nabíjet špenátem

Témata článku: Motorola, , , , Alcatel One Touch 756, Motorola Razr, Motorola Razr V3, Nokia 6670, Siemens CX65, Vzájemné srovnání, Motorol, Motorola Razr +, Absolutní vrchol, Motor, Pře, Lux, Mega, Mega +, Přehled, Vrchol, Ráz