Megarecenze Motorola V600: kdo si počkal... (přehled článků)

Recenze Siemensu M65 - Přehled cen za telefonování s DPH 19% - Čtenářský kotel s Oskarem - T-Mobile Twist Data Unlimited - Kde bydlí operátoři a výrobci mobilů
Neuteklo vám něco? Nabízíme přehled vybraných článků uplynulého týdne, které jsou seřazeny od těch nejčtenějších.
 
Na Motorolu V600 se čekalo velmi dlouho, dnes ale nabízí všechno, co slibovala: nadprůměrnou funkční výbavu, elegantní vzhled, špičkový displej a velmi dobrou klávesnici. Za zmínku stojí rovněž podpora Bluetooth.

Recenze Siemens M65: drsná tvář, okované boty
Siemens M65 bude po dlouhé době další model z kategorie tzv. outdoorových telefonů. Vydrží proto i trochu drsnější zacházení. Je to také první telefon z nové řady Siemensů. Přečtěte si jeho recenzi.

Velký přehled cen za telefonování s DPH 19 %
Dnes se mění základní sazba z přidané hodnoty. Místo 22 % budeme i za telefonování platit o tři procenta méně. Připravili jsme přehled cen všech současných programů Eurotelu, Oskara i T-Mobilu.

Čtenářský kotel: odpovědi Oskara (1. část)
Tiskový mluvčí Oskara, Petr Šindler, odpovídal na otázky, které jste operátorovi sami položili před několika týdny ve čtenářském kotli. Přečtěte si první část odpovědí.

Čtenářský kotel: odpovědi Oskara (2. část)
Tiskový mluvčí Oskara, Petr Šindler, odpovídal na otázky, které jste operátorovi sami položili ve čtenářském kotli. Dnes nabízíme druhou, závěrečnou část s odpověďmi. Půjde o datové služby, roaming, vyúčtování a další témata, která vás zajímají.

Lahůdka na víkend: fotogalerie odolného Siemensu M65
Nafotili jsme nový mobilní telefon Siemens M65 včetně držáku na kolo Bike-o-meter. V komentované galerii vám nabízíme více než osmdesát obrázků odolného telefonu, který ve své třídě nemá konkurenci.

Kde vlastně bydlí operátoři a výrobci mobilů?
Nafotili jsme sídla všech tří operátorů a většiny českých zastoupení výrobců mobilních telefonů. Zajímá vás, jak vypadají budovy, odkud se všechno řídí?

Vše, co byste měli vědět o Twist Data Unlimited
T-Mobile od května nabízí nový datový program Twist Data Unlimited. Je unikátní tím, že jde o první a jedinou předplacenku s neomezenými datovými přenosy. V článku najdete, co všechno tento tarif nabízí a za jakých podmínek.

Wap 2.0: proč a k čemu
Nové mobily Nokia vyžadují od mobilních operátorů podporu wapu 2.0. U Oskara s nimi kvůli tomu nebylo půl roku možné wapovat ani posílat MMS. K čemu vlastně wap 2.0 slouží a jaké výhody přináší uživatelům?

Prodeje mobilů: všichni posilují, Nokia ztrácí
Jak si vedli výrobci mobilních telefonů v prvním čtvrtletí roku 2004? Celkový trh roste, ale podíl jedničky klesá, na čemž se vezou ostatní výrobci a zvyšují tak své prodeje. U chytrých telefonů je to jasné: s obrovským náskokem vede Nokia a Symbian.

Český Telecom spustil SMS: pro koho?
Český Telecom včera představil službu pro posílání a příjem SMS v pevné síti. V článku najdete všechny možné informace, které se k nám k ní podařilo sehnat. Třeba i ceny po skončení zkušební doby.

O víkendu se volá levněji (přehled všech nabídek operátorů)
Od tohoto víkendu mohou zákazníci už všech českých operátorů využívat zlevněné víkendové volání a posílání zpráv. Co vlastně nabízí Eurotel, Oskar a T-Mobile? Kdy se vám vyplatí jednotlivé nabídky?

T-Mobile chystá akce k fotbalovému Euru
Zatímco Eurotel sponzoruje hokejovou reprezentaci, T-Mobile vsadil na fotbalové Euro. Při příležitosti konání šampionátu nabídne svým uživatelům řadu akcí a v článku najdete jejich přehled.

Váš názor Další článek: Oskar má na webu nový nástroj pro vyhledávání mobilů

Témata článku: Motorola, , Motorola V600, Siemens M65, Mega, Přehled, Okov, Pře, Mega +, Motorol, Motor, Celkový trh, Obrovský náskok, Fotbalové EURO