Megarecenze Sony Ericsson S700 a další (přehled článků týdne plného recenzí)

Nokia 6260 - Sony Ericsson S700 - Nokia 6670 - Sagem MyC-4 a další články. Minulý týden byl plný recenzí. Pokud jste si je všechny nestačili přečíst, může vám pomoci přehled nejúspěšnějších článků minulého týdne.

Recenze Nokia 6260: véčko se Symbianem, to tady ještě nebylo
Kde se vzalo, tu se vzalo a už za čtrnáct dnů se začne prodávat: véčko Nokia 6260, chytrý telefon se Symbianem Series 60. Má otočný a velmi kvalitní displej, paměťovou kartu, rádio a úplně špatné to tentokrát není ani s přehráváním MP3. Přečtěte si první recenzi.

Megarecenze Sony Ericsson S700: vítejte v Japonsku

Vždycky jsme chtěli mobily, jako mají v Japonsku, a nikdo nám je nechtěl dát. Sony Ericsson S700 je už velmi blízko, umí téměř vše, co lze po telefonu chtít. Má špičkový displej, nejlepší a nad to megapixelový fotoaparát, velmi netradiční otočnou konstrukci. A my jsme pro vás připravili jeho recenzi.

 

Recenze Nokia 6670: upečená ze stejného těsta
Nokia 6670 je nový chytrý telefon se Symbianem Series 60. Má megapixelový fotoaparát a paměťovou kartu, funkčně jde o podobný telefon jako starší stylová Nokia 7610. Oba dva telefony se ale liší svým vzhledem, Nokia 6670 je konzervativní model určený pro práci.

Sagem MyC-4: vysouvák za dobrou cenu (recenze)

Novinka od Sagemu je stylový mobil s výsuvnou konstrukcí. Není sice vybaven fotoaparátem a neohromí vás množstvím funkcí, ale je příjemnou alternativou telefonu pro běžné uživatele. Základem je kvalitní displej a klávesnice.

 

Nejoblíbenější a nejužitečnější programy pro Symbian Series 60 (přehled)

Pokud vlastníte chytrý mobilní telefon s operačním systémem Symbian, nepřehlédněte tento článek. Najdete v něm rozsáhlý souhrn všech nejoblíbenějších programů, včetně popisů a obrázků. Pro lepší orientaci jsou programy tématicky rozděleny.

 

Panasonic X400: vystřelovací véčko (recenze)

Panasonic X400 je véčkem s výborným dílenským zpracováním, pevnou konstrukcí a líbivým designem. Můžeme jej směle zařadit mezi stylové telefony. Ty ale většinou neoplývají funkcemi a nejinak je tomu i u X400.

 

Neznámé funkce Bluetooth

Technologie Bluetooth je pro svoji jednoduchost a snadnou použitelnost velmi oblíbeným způsobem propojení mobilních zařízení. Bluetooth lze však využívat i způsoby, které nejsou tak známé.

Nový Philips 655: propojí se s televizí

Philips představil nový mobilní telefon s označením 655. Samozřejmě jde o fotomobil, obrázky lze přímo v telefonu upravovat a po propojení s televizorem je prohlížet na velké obrazovce. Očekává se příjemná cena.

 

Říjnové Mobility plné erotiky

Kromě unikátního Katalogu mobilů, který si v současné době můžete koupit na stáncích, jsme na říjen připravili i další vydání časopisu Mobility. Hlavním lákadlem je srovnání nejlevnějších mobilů, pohled do světa mobilní erotiky a také recenze Motoroly Razr V3 a Nokie 6170.

Uvnitř BTS se spuštěným EDGE

T-Mobile slíbil spustit do konce roku službu rychlých datových přenosů na technologii EDGE. My už jsme se mohli podívat do útrob jedné již fungující BTS. Jak to uvnitř vysílače, který zvládá EDGE, vypadá?
Váš názor Další článek: Eurotel: změny cen a další novinky

Témata článku: Ericsson, Sony, Sony Ericsson, , , Motorola Razr, Motorola Razr V3, Nokia 6260, Nokia 6260 slide, Nokia 6670, Nokia 7610, Nokia 7610 Supernova, Panasonic X400, Philips 655, Sagem myC-4, Son, Konzervativní model, Mega +, Mega, Pře, Přehled, Oblíbený způsob, Eri