Mějte své zdraví stále na očích

Chtěli byste mít své zdraví více pod kontrolou? Pak jsou pro vás chytré hodinky to pravé! Na svého hlídače na zápěstí nedá dopustit řada profesionálních i amatérských sportovců.

Chytré hodinky si však postupně získávají na oblibě i u lidí, kteří nechtějí jen sledovat výkony, ale i u těch, kteří chtějí mít prostě jen dohled nad svým zdravím a kondicí. Přehled o našem zdraví a kondici nám totiž dodává motivaci překonávat své limity a pokračovat v cestě za lepším životem! Pojďte se s námi podívat, jak na to.

Ideální pomocník, když chuť sportovat potřebuje popostrčit

Stejně jako v práci, platí za výborného pomocníka úkolníčky nebo různé odškrtávací seznamy, chytré hodinky plní tuto roli při sportu. Když se snažíme vytvořit si nový návyk a vystoupit z komfortní zóny, pohled na dosavadní pokroky nám dodává sílu pokračovat v rozjetém tempu. Nositelná elektronika navíc vše zaznamená za vás a vy se můžete soustředit jen na ten nejlepší výkon. Ideálním parťákem pro vás mohou být hodinky Amazfit, které umí všestranně sledovat vaše aktivity. Díky více jak 60 různým sportovním režimům a vodotěsné konstrukci už vám nezbývá nic jiného než začít. Ať už máte rádi dlouhé procházky zakončené jógou, baví vás plavání, nebo chcete pravidelně běhat.

Osobní trenér 24/7

Práce profesionálního trenéra není jen o motivování svěřenců a pravidelnosti. Měl by toho o vás také hodně vědět, aby dokázal doporučit třeba nejvhodnější styl cvičení. Hodinky Amazfit, konkrétně model Amazfit Bip U Pro, zastoupí živého trenéra více než dostatečně. Po celý den sledují váš srdeční tep a pro vaši lepší orientaci dokonce ukáží saturaci krve kyslíkem. Při běhání přesně změří vaši rychlost a vzdálenost díky GPS, při jiné aktivitě zase pomocí gyroskopu zaznamenají počet opakování. Když vás pak bude zajímat počet spálených kalorií nebo uběhnutá vzdálenost, vše máte přehledně na svém zápěstí. Pokročilý algoritmus PAI™ pak navíc vypočítá vaši celkovou kondici pro snadné srovnání.

Zdraví pod kontrolou a navíc ze férovou cenu

Životní styl není jen o pohybu, přestože je to velmi podstatná součást. Pro celou mozaiku zdraví je neméně důležitý kvalitní odpočinek a také dobrá životospráva. Technologie jako chytré hodinky v tomto směru nemají konkurenci, především v oblasti spánku. S pomocí měření tepu a pohybu ruky jsou schopny přesně rozpoznat různé úrovně spánku a vést o nich statistiku tak, abyste potřeby svého těla lépe pochopili a mohli svůj spánek zkvalitnit. Opomíjenou součástí životosprávy je také stres. Chytré hodinky Amazfit Bip U Pro vám pomohou vysledovat stresové chvíle a provedou vás dechovým cvičením, díky kterému se vám během pár minut uleví.

Tak co? Nemůžete se dočkat, až bude cvičení a pohyb vaší pravidelnou vášní? Začněte se skvělými chytrými hodinkami Amazfit Bip U Pro. Na jedno nabití vydrží až 9 dní, jsou lehké a příjemné při nošení. Nechybí ani pořádná dávka chytrých funkcí pro váš telefon, například mačkání spouště fotoaparátu na dálku, přehrávač hudby či notifikace. Pořídíte je za 1 490 Kč na viha.cz.

Další článek: Čipset, procesor, CPU, GPU... Víte, z čeho se skládá mozek každého smartphonu?

Témata článku: ,