Místo dálkového ovladače chytré hodinky. Kuki TV má aplikaci pro Garminy

Televize Kuki využívá potenciálu chytrých hodinek a představuje aplikaci, která udělá z hodinek na zápěstí dálkový ovladač. Aplikace je zatím určena pro chytré hodinky od Garminu a umožní ovládat televizor nebo set-top-box s internetovou televizí Kuki TV.

Klepněte pro větší obrázek
V Kuki se rozhodli využít displej hodinek Garmin k ovládání televize 

Kromě základních funkcí, jako je zobrazení seznamu TV kanálů, spuštění živého pořadu, přehrání rozdívaného pořadu a vzdáleného ovládání koncového zařízení nabízí aplikace i možnost přehrání dříve nahraných pořadů. Hodinkami je dále možné pořady přetáčet a volit si uživatelský profil v rámci prostředí Kuki, na kterém chce divák pořad sledovat.

Vývoj první verze aplikace trval několik týdnů. Bylo nutné ji vhodně optimalizovat, aby její provoz nebyl příliš náročný na spotřebu baterie. Proto se Kuki na hodinkách ovládá pomocí widgetu v rámci platformy Connect IQ, která je energeticky méně náročná. Při vývoji aplikace byl využit programovací jazyk Monkey C. Aplikaci lze spustit na 25 modelech hodinek Garmin včetně prémiové řady Fénix.

Klepněte pro větší obrázek
Proces párování hodinek přes platformu Connect IQ

Widget Kuki pro platformu Connect IQ naleznete zde. Po spuštění přejděte v hodinkách do sekce Nastavení, kde klepnete na položku „Párování“. Poté si otevřete v jakémkoli zařízení adresu kod.kuki.tv a použijete párovací kód zobrazený na hodinkách.

Diskuze (1) Další článek: Unikátní mix designu a funkcí. Garmin Lily jsou chytré hodinky vyvinuté ženami pro ženy

Témata článku: , , , , , Dálkový ovladač, Pro +, Chytré, Párování, Aplikace, Connect IQ, Kuki S, Hodinka, Pořad, Ovladač, Platforma, Kuki,